Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δεν κυκλοφορώ σχεδόν καθόλου

Αναφερόμενος στη σχέση του με την τηλεόραση έπειτα από 20 χρόνια στο χώρο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λέει: «Νομίζω ότι είναι πολύ ώριμη από την πλευρά μου. Από την πλευρά της, επειδή είναι γένους θηλυκού, και επειδή οτιδήποτε γένους θηλυκού κρύβει πολύ όμορφα αλλά και πολύ παράξενα πράγματα, δεν θα μάθω ποτέ πώς με βλέπει. Εγώ, όμως, πάντα θα την ευχαριστώ και θα νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που εργάζομαι σε αυτή».

Ο παρουσιαστής δεν είναι από εκείνους που αρέσκονται να κυκλοφορούν σε κοσμικά στέκια λέει σχετικά: «Δεν κυκλοφορώ σχεδόν καθόλου. Ούτε τότε έβγαινα πολύ, απλώς, όποτε ξεμυτούσα, τραβούσαν και μια φωτογραφία. Και θα μου πείτε: “Μα, πηγαίνατε σε χώρους που είχε φωτογράφους”. Κι εγώ θα σας πω πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις να κάθονται έξω από το σπίτι σου 15 και 20 μέρες αυτοκίνητα και να μην μπορείς να μπεις ή να βγεις με τον άνθρωπο που θέλεις. Να σε ακολουθούν για να δουν πού πηγαίνεις και, πολλές φορές, να φτάνουν σχεδόν στο σημείο να τρακάρουν για να βγάλουν μια φωτογραφία».

Τέλος, μιλώντας για τη θετική επίδραση του χρόνου στον ίδιο λέει: «Βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου, το θάνατο που παραμονεύει στον πλανήτη, κάνω το σταυρό μου και ευχαριστώ για το ότι έχω την πολυτέλεια να γκρινιάζω για το χρόνο, μη αντιλαμβανόμενος κάποιες φορές ότι απλώς ζω για να μπορώ να το κάνω. Γιατί ξεχνάμε ότι το να μεγαλώνεις σημαίνει να έχεις ζήσει; Απολαύστε τη στιγμή και το ότι μεγαλώνετε». 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια