Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σε κρίσιμη κατάσταση η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη

Ενα απίστευτο ατύχημα έχει προκαλέσει σοκ στον χώρο της showbiz. Η Γωγώ Φαρμάκη, αδελφή της Ολγας, δίνει πολύ μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού πυροβολήθηκε κατά λάθος από το όπλο του συντρόφου της Ολγας, του πασίγνωστου επιχειρηματία Αλέξανδρου Αγγλούπα! Το....


ατύχημα σημειώθηκε προχθες τα ξημερώματα στο σπίτι των δύο κοριτσιών, στο Παλαιό Φάληρο. Την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της δίνει η αδελφή της Ολγας Φαρμάκη, Γωγώ. Η πανέμορφη ηθοποιός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΝΙΜΤΣ, έπειτα από ένα ατύχημα που σημειώθηκε στο σπίτι τους, στο Παλαιό Φάληρο και έχει συγκλονίσει όλη τη showbiz.

Η Γωγώ πυροβολήθηκε κατά λάθος από το όπλο του επιχειρηματία και συντρόφου της Ολγας Αλέξανδρου Αγγλούπα, ο οποίος συντετριμμένος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε.
http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/ncelfbskrz4c3ed285a479d.jpg
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο κορίτσια είχαν επιστρέψει από τα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ της Ολγας για το τραγούδι της «Ως τα μεσάνυχτα» και κάθισαν στο σπίτι μαζί με τον επιχειρηματία.

Τα ξημερώματα ο Αλέξανδρος Αγγλούπας πήγε να βγάλει το όπλο του (το κατέχει νόμιμα) και να το ακουμπήσει πάνω στο τραπέζι. Ομως, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όπλο εκπυρσοκρότησε και (για τραγική ειρωνεία) η σφαίρα βρήκε τη Γωγώ στη βουβωνική χώρα!

Ακολούθησε πανικός, αφού η όμορφη ηθοποιός έπεσε αιμόφυρτη χάνοντας αμέσως τις αισθήσεις της. Τόσο ο Αγγλούπας όσο και η Ολγα Φαρμάκη δεν πίστευαν αυτό που συνέβη και ο επιχειρηματίας πήρε με το τζιπ του τη Γωγώ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, αφού η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη. Το πρωί φάνηκε να τα καταφέρνουν, αλλά το μεσημέρι η κατάστασή της επιδεινώθηκε ξανά, ενώ έπεφτε συνεχώς η πίεσή της. Οι γιατροί αναγκάστηκανν να κάνουν αμέσως επέμβαση μέσα στην Εντατική για να τη σώσουν. Στόχος τους ήταν να σταματήσουν την αιμορραγία κι εκεί έριξαν όλο το βάρος τους, αφού η σφαίρα έχει καρφωθεί στο ιερό οστό και ακόμη δεν έχουν επιχειρήσει να τη βγάλουν. Περιμένουν πρώτα να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της και μετά να πάει στο χειρουργείο. Λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας της όμορφης ηθοποιού, η οικογένειά της έκανε έκκληση για αίμα.

Σε κατάσταση σοκ, ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, αφού μετέφερε τη Γωγώ στο νοσοκομείο, αμέσως μετά πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου και παραδόθηκε. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς, όλα οφείλονται στην κακιά στιγμή, αφού την ώρα που έβγαλε το όπλο του και το άφησε στο τραπέζι, εκείνο εκπυρσοκρότησε. Εναντίον του επιχειρηματία σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοχρησία και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Για ατύχημα έκανε λόγο και η Ολγα Φαρμάκη, η οποία μίλησε στην «Espresso» έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η αδερφή της. «Εγώ ήμουν στον κάτω όροφο του σπιτιού, όταν συνέβη το περιστατικό. Ο Αλέξανδρος άφησε το όπλο του πάνω στο τραπέζι και αυτό εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα βρήκε την αδερφή μου. Πρόκειται για ατύχημα» είπε και πρόσθεσε δακρυσμένη: «Αν πάθει κάτι η Γωγώ, θα τρελαθώ. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που συνέβη. Η αδερφή μου χρειάζεται επειγόντως αίμα, αφού δεν μπορούν να σταματήσουν την αιμορραγία».

Η Ολγα Φαρμάκη δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της αδελφής της, ενώ δίπλα της από το πρώτο λεπτό ήταν και ο αδελφός τους Κώστας. Το απόγευμα έφτασαν στο νοσοκομείο από το Αγρίνιο και οι γονείς του μοντέλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την οικογένεια της Ολγας είναι τόσο ο πατέρας όσο και η αδελφή του Αγγλούπα, γεγονός που υποδηλώνει τις πραγματικά δύσκολες στιγμές που ζουν και οι δύο οικογένειες.

Κατέρρευσε ο πατέρας του Αγγλούπα

Οι κρίσιμες ώρες που περνά η Γωγώ Φαρμάκη και το ιατρικό ανακοινωθέν από τον διευθυντή της χειρουργικής κλινικής του ΝΙΜΤΣΣτάθη Τσοχατουρίδη λύγισαν τον πατέρα του Αλέξανδρου Αγγλούπα. Ο Νίκος Αγγλούπας, μόλις άκουσε από το στόμα του γιατρού ότι η κατάσταση της αδελφής της Ολγας Φαρμάκη είναι πολύ δύσκολη, κατέρρευσε έξω από την πόρτα της Εντατικής. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μέχρι αργά χθες το βράδυ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον κ. Τσοχατουρίδη: «Η σφαίρα έχει βρει τη Γωγώ Φαρμάκη στη βουβωνική χώρα και έχει καρφωθεί στο ιερό οστό. Η κατάσταση της κοπέλας είναι κρίσιμη. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο».
www.to-periptero.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια