Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τζέσικα Μπίελ εναντίον Αν Χαθαγουέι

Την απουσία της από τη μεγάλη οθόνη προσπάθησε να δικαιολογήσει η ηθοποιός Τζέσικα Μπίελ σε συνέντευξή της που φιλοξενείται στο αμερικανικό περιοδικό «Elle», στο τεύχος του Δεκεμβρίου.
Η 29χρονη ηθοποιός, που έχει να παίξει σε αξιόλογη ταινία από το 2006, οπότε...

και πρωταγωνίστησε στο «Μάγο Αϊζενχάιμ», μίλησε για την απόρριψη που νιώθει ένας επαγγελματίας της υποκριτικής όταν δεν τα καταφέρνει στις οντισιόν.
«Υπάρχουν εκατομμύρια ρόλοι που σου ξεφεύγουν, και όταν δεν σε επιλέγουν για μία ταινία, νιώθεις την απόρριψη στο πετσί σου» δήλωσε η Μπίελ, η οποία μέσα στην απογοήτευσή της που δεν την προτιμούν οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες του Χόλιγουντ κατηγόρησε την Αν Χαθαγουέι ότι της «κλέβει» τους ρόλους της.

Η Τζέσικα μίλησε στο περιοδικό για το πόσο πολύ ήθελε να υποδυθεί την Catwoman στο «Dark Knight rises» του Κρίστοφερ Νόλαν, αλλά τελικά έχασε το ρόλο από τη Χαθαγουέι.

Επίσης, η ηθοποιός πέρασε από οντισιόν για την ταινία «Οι άθλιοι»: Αν και ερμήνευσε επιτυχώς το τραγούδι «I dreamed a dream» μπροστά στο σκηνοθέτη Τομ Χούπερ, και πάλι έχασε το ρόλο από την Αν Χαθαγουέι...
Τι φταίει κι αυτή αν είναι πιο ταλαντούχα από την Μπίελ;
city press

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια