Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το παθιασμένο φιλί του Σαρκοζί με την Μέρκελ

Νέα προκλητική καμπάνια - με... πολιτική έμπνευση - λάνσαρε στο Παρίσι η Benetton, παρουσιάζοντας τον Νικολά Σαρκοζί να φιλά στο στόμα την Άνγκελα Μέρκελ και τον Μπαράκ Ομπάμα να ασπάζεται περιπαθώς τον κινέζο πρόεδρο Χου Ζιντάο......

Το μενού συνεχίζεται με φιλιά μεταξύ του Πάπα και του ιμάμη του Αλ-Αζχάρ, του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τον παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμουντ Αμπάς Αμπάς και άλλες

Ηδη οι πρώτες αντιδράσεις προέρχονται από το Βατικανό, που τονίζει ότι η φωτογραφία του ποντίφηκα με τον ιμάμη επιδεικνύει "σοβαρή έλλειψη σεβασμού προς τον Πάπα".
Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Φεντερίκο Λομπάρντι, έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε "διαβήματα προκειμένου να διασφαλιστεί ο σεβασμός προς το πρόσωπο του Αγίου Πατέρα".

President of the USA and President of Venezuela
Τα φωτομοντάζ που πραγματοποίησε η Fabrica, το κέντρο επικοινωνιακών ερευνών της Benetton, φαίνεται πως ακολουθούν τα βήματα παλιότερης καμπάνιας της εταιρείας (1992) με την υπογραφή του Ολιβιέρο Τοσκάνι, όπου ένας παπάς εμφανιζόταν να φιλά μια καλόγρια.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το περιοδικό Madame Figaro, ο Αλεσάντρο Μπένετον, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας, απορρίπτει αυτή τη σύνδεση και υποστηρίζει ότι πηγή έμπνευσης αποτέλεσε ο "αδερφικός ασπασμός" του ηγέτη της σοβιετικής ένωσης Μπρέζνιεφ με τον ανατολικογερμανό ηγέτη Χόνεκερ το 1979.
Paramount Leader of China and President of the USA
"Η θεμελιώδης σχέση που συνδέει την Benetton με τους πελάτες της βασίζεται στο διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων... Στόχος δεν είναι να σοκάρουμε, αλλά αν είναι δυνατόν να είμαστε δημιουργικοί, εποικοδομητικοί και θετικοί" διαβεβαιώνει ο Αλεσάντρο Μπένετον, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το μήνυμα της καμπάνιας είναι περισσότερο μήνυμα συναδέλφωσης.
Supreme Leader of North Korea and President of South Korea
Η καμπάνια της "United Colors of Benetton" που ονομάζεται "UNHATE" παρουσιάστηκε επίσημα στο Παρίσι από τον ίδιο τον Αλεσάντρο Μπένετον.
έθνος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια