Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το νέο ρεκόρ του Τζάστιν Μπίμπερ

Ο 17χρονος σταρ συγκέντρωσε δυο δισεκατομμύρια «επισκέψεις» στο You Tube,
Ο νεαρός σταρ έσπασε το ρεκόρ της Lady Gaga -η οποία τον Οκτώβριο του 2010 έγινε η πρώτη τραγουδίστρια με ένα εκατομμύριο «views» (προβολές)- συμπληρώνοντας......

δύο δισεκατομμύρια «χτυπήματα» στο You Tube.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ με 95 εκατομμύρια προβολές στο επίσημο κανάλι του «Vevo» στο You Tube τον περασμένο μήνα, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία του εν λόγω website που συγκέντρωσε τον τεράστιο αυτό αριθμό επισκέψεων.

Να θυμίσουμε ότι το 17χρονο ποπ είδωλο έγινε γνωστό μέσα από το You Tube όταν το 2008 ο Σκούτερ Μπράουν -και μετέπειτα μάνατζερ του- ανακάλυψε ένα βίντεο με τον 14χρονο τότε Τζάστιν να τραγουδάει.

Ένα χρόνο αργότερα ο Μπίμπερ δημιούργησε το δικό του κανάλι στο You Tube, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους θαυμαστές τους -γνωστούς ως Beliebers- να παρακολουθούν τα τραγούδια του.

Νέα είσοδο στο εν λόγω κανάλι αποτελούν τα τραγούδια «Silent Night» και «All I Want For Christmas Is You» από το νέο του άλμπουμ «Under the Mistletoe» που κυκλοφορεί σήμερα (1-11-2011) στην Αμερική.

Φυσικά ο Τζάστιν Μπίμπερ, όπως άλλωστε έχει κάνει πολλές φορές ευχαρίστησε και πάλι τους φαν του μέσω του twitter -στο οποίο έχει 13.9 εκατομμύρια οπαδούς- που τον στηρίζουν.

«Αγαπώ τους φαν μου, αγαπώ την μουσική. Σας ευχαριστώ που μοιράζεστε τα όνειρά μου... Είμαι υπερήφανος γι' αυτό το άλμπουμ. Ελπίζω να σας αρέσει. UnderTheMistletoe» έγραψε στη σελίδα κοινωνική δικτύωσης.
molibixarti

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια