Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Ρουβάς ετοιμάζεται για τη δεύτερη ταινία του

«Δεν ξέρω αν στο δεύτερο παιδί ήμουν πιο χαλαρός, σίγουρα όμως δεν έχεις την ίδια αγωνία όπως την πρώτη φορά που στέκεσαι απέναντι σε κάτι που σου είναι εντελώς άγνωστο.
Στην Αναστασία, πέρα από την αγωνία τού να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος, που την είχα και τώρα, δεν είχα ιδέα τι θα.......

γίνει ή πώς θα νιώσω. Τα συναισθήματα, βέβαια, ούτε τώρα μπορούσα να τα προβλέψω. Ωστόσο, όταν το έχεις ξαναζήσει, έχεις τουλάχιστον στο μυαλό σου μια διαδικασία» εξηγεί στο Νitro, ο Σάκης που βρέθηκε κι αυτήν τη φορά μέσα στην αίθουσα του τοκετού.

«Είναι δύσκολο να περιγράψεις με λόγια την εμπειρία. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να γεννάς ή να είσαι δίπλα. Όταν σου συμβαίνει κάτι εσένα, ξέρεις ακριβώς πώς είναι, βιώνεις κι εσύ τη διαδικασία. Όταν είσαι δίπλα, έχεις διπλή αγωνία. Όμως, η στιγμή που έρχεται στον κόσμο το μωρό είναι μαγική. Είναι η ανακούφιση πως όλα πήγαν καλά και το μεγαλείο πως είσαι παρών τη στιγμή που γεννιέται ένας άνθρωπος. Είναι συγκλονιστικό το πώς παίρνει τις πρώτες ανάσες, το πρώτο κλάμα, ο τρόπος που ζητά το στήθος της μαμάς και ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει».

«Το άγχος δεν είναι καθόλου εποικοδομητικό. Σε μπλοκάρει. Είναι λάθος να μπερδεύεις το άγχος με την αδρεναλίνη ή τον ενθουσιασμό» λέει, ενώ δηλώνει έτοιμος για το επόμενο κινηματογραφικό βήμα.
Η πρόκληση όμως έχει βρεθεί;
Χαμογελάει.
«Έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα και το να κάνεις ταινία στην Ελλάδα είναι πρόκληση από μόνο του».

Αυτός είναι ο Σάκης!!!!!!!!!!!
www.dailynews24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια