Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τίμησαν την Άννα Βίσση οι Ομογενείς της Αμερικής

Τιμητική διάκριση από τους ομογενείς της Αμερικής δέχθηκε η Άννα Βίσση, η οποία βρέθηκε για το λόγο αυτό στο Σαν Φρανσίσκο. Έχοντας στο πλευρό την κόρη της Σοφία Καρβέλα, η διάσημη τραγουδίστρια τιμήθηκε μεταξύ άλλων ομογενών με σημαντική καριέρα στο εξωτερικό, ενώ......

στη δεξίωση που ακολούθησε, τραγούδησε στους παρευρισκόμενους το «Δώδεκα».
Στο ελληνικό εστιατόριο Kokkari Estiatorio στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια βρέθηκε η Άννα Βίσση έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Σοφία Καρβέλα, για τα τιμώμενα πρόσωπα του συνδέσμου Elios Sociaty.
Σε μια ξεχωριστή για την τραγουδίστρια βραδιά, τιμήθηκε από Έλληνες ομογενείς για το σύνολο της καριέρας της στη μουσική βιομηχανία αλλά και για τη συνεχή φιλανθρωπική της δραστηριότητα. Στη φετινή χρονιά, εκτός από την Άννα Βίσση, τιμήθηκαν και ο σκηνοθέτης Νικ Κασσαβέτης, ο ρόκερ και σταρ του Broadway Constatine Maroulis και ο καλλιτέχνης Louie Gundunas.
Για το σκοπό της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν μέχρι σήμερα 600.000 δολάρια, τα οποία θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η βραδιά συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο Fairmant με την τραγουδίστρια να μαγεύει το κοινό με τη φωνή της, τραγουδώντας την μεγάλη επιτυχία της “Δώδεκα”.
www.vipnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια