Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οικονομάκου - Ματιάμπα

Οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι, τα κουτσομπολιά για το φρέσκο, σπαρταριστό και λαχταριστό ειδύλλιο τους δίνουν και παίρνουν, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν παίρνει θέση για το θέμα.
Ούτε ο Ησαΐας Ματιάμπα μιλά για την προσωπική του ζωή, ούτε η Αθηνά Οικονομάκου κάνει κάποιο σχόλιο για τα όσα συμβαίνουν στην ζωή της μακριά από τις κάμερες....

«Είμαι άνθρωπος που δεν πολυμιλώ και δεν θα ανοιχτώ γενικά για τα προσωπικά μου. Εάν είναι να φανερώσω κάτι, δεν έχω λόγο να το κρύψω», δήλωσε ο τραγουδιστής αποκλειστικά στο Made in Star.
Τον ρώτησαν εάν είναι με την Αθηνά κι εκείνος άρχισε να τα «μασάει» και να λέει ούτε ναι, ούτε όχι. Αρα;
Αρα;
Καταλάβαμε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια…
Μόνο από πότε είναι μαζί δεν μας είπε…
Κατά τα... άλλα, πώς βρίσκει την Αθηνά;
«Είναι μια χαρά παιδί. Τις τελευταίες δύο-τρεις φορές έχουμε βρεθεί σε κοινές παρέες. Είναι όμορφη. Την προτιμώ χωρίς την περούκα. Ούτε διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω τις φήμες που με θέλουν ζευγάρι με την Αθηνά. Γιατί; Γιατί δεν μιλάω για τα προσωπικά μου».
Ορίστε.
Δεν μιλάει για τα προσωπικά του και μιλούσε δέκα λεπτά για το ότι έχει δει την Αθηνά, ότι έχει βγει με την Αθηνά, ότι έχει τύχει, τάχα μου τάχα μου να συναντηθεί με την Αθηνά...
Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που του έχει κάνει ποτέ γυναίκα;
«Η υπερβολική ζήλια. Αλλά γενικά έχω κάνει κι εγώ διάφορα. Έχω ψάξει και εγώ κινητά, ας πούμε. Είμαι απότομος ως προς το πώς μιλάω καμιά φορά σε γυναίκα. Αυτό, ναι, το κάνω».
Και τι δεν τον ρώτησαν… και τι δεν του είπαν… τίποτα ο Ησαΐας.
Κουβέντα για την προσωπική του ζωή.
Αυτά βλέπει και η τηλεοπτική Ξένια και ακολουθεί τα βήματά του.
«Δεν μπορώ να κάνω συνεχώς το ίδιο πράγμα, να βγαίνω και να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, να διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω. Το βρίσκω λογικό και αναμενόμενο κάποιοι να θέλουν να μάθουν μόνο γι’αυτά, αλλά δεν μπορώ να βγαίνω και να κάνω συνέχεια αυτό το πράγμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τα ίδια βέβαια έκανε και με τον προηγούμενο σύντροφό της Ραούλ, οπότε το γεγονός δεν έπρεπε να μας κάνει εντύπωση.
Όσο για το τι τρώει στα ρομαντικά ραντεβού της; «Είμαι περισσότερο των ζυμαρικών».
 gossip-tv

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια