Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τρομακτική διαφήμιση που προωθεί την απιστία

Μια κατάφωρα ρατσιστική ιδέα είχε μια αμερικανική ιστοσελίδα γνωριμιών, προκειμένου να διαφημίσει τις υπηρεσίες του: χρησιμοποίησε τη φωτογραφία ενός παχύσαρκου μοντέλου - χωρίς την έγκρισή του -, με τη λεζάντα:
Μήπως η γυναίκα σου σε τρόμαξε χθες βράδυ;
Πρόκειται για την Ζακλίν, η οποία υποστήριξε ότι η εν λόγω φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε στη διαφήμιση, είχε τραβηχθεί πριν από αρκετά χρόνια και πωλήθηκε - χωρίς η ίδια να το γνωρίζει - σε διάφορα πρακτορεία.

Από χέρι σε χέρι κατέληξε στην εταιρία Ashley Madison και έγινε διαφήμιση, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα στην εφημερίδα New York Metro.

Το παχύσαρκο μοντέλο κατηγόρησε την εταιρία για διαπόμπευση και προώθηση της απιστίας.

"Υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα σε αυτό τον κόσμο αναφορικά με το γυναικείο σώμα και όχι μόνο απέναντι στις παχύσαρκες γυναίκες, αλλά σε όλες" έγραψε η Ζακλίν στο Jezebel.com.

Και επεξηγεί: "Η λεπτή γυναίκα που θα δει αυτή τη διαφήμιση, καταλαβαίνει το μήνυμα: Εάν δεν μείνω λεπτή, ο σύζυγός μου θα με απατήσει. Μια λίγο πιο ευτραφής γυναίκα, από την πλευρά της, θα σκεφτεί: Εάν δεν χάσω λίγα κιλά, ο σύζυγός μου θα με απατήσει. Μια παχύσαρκη γυναίκα θα πει: "Δεν θα βρω ποτέ την αγάπη".

Η ίδια θεωρεί ότι η χρήση της φωτογραφίας της "συνεισφέρει στην ενίσχυση της κατάθλιψης, περνώντας ξεκάθαρα το μήνυμα ότι οι παχύσαρκοι άνθρωποι δεν δικαιούνται αγάπη και πίστη".

"Βρίσκω απαίσια την ιδέα ότι υπάρχει μια επιχείρηση που βασίζεται αποκλειστικά στη διευκόλυνση της απιστίας. Το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι προτείνουν ότι εάν ο σύντροφος κάποιου δεν ανταποκρίνεται στο ιδανικό βάρος και σχήμα σώματος, τότε αυτός έχει το δικαίωμα να τον απατήσει, είναι αηδιαστικό" γράφει η Ζακλίν.

Και συμπληρώνει: "Ανήκουν στην ίδια σχολή σκέψης με τον βιαστή που κατηγορεί για το έγκλημά του την περιβολή του θύματός του".

Να σημειωθεί ότι η Ζακλίν είναι σταρ της διαδικτυακής πορνογραφίας (juicyjackie.com). Η ίδια είναι υπερήφανη για την "υπερμεγέθη" σεξουαλικότητάς της και θεωρεί ότι "όλες οι γυναίκες όλων των μεγεθών είναι όμορφες, διότι η ομορφιά δεν one size".

H Ashley Madison απάντησε στις επικρίσεις της Ζακλίν, λέγοντας ότι "το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί σε αυτή τη γυναίκα είναι το ότι τη χρησιμοποιήσαμε για τη διαφήμισή μας". Και συνεχίζει: "Η ίδια υπέγραψε για τη δημοσιοποίηση αυτών των φωτογραφιών, γνωρίζοντας ότι δεν προορίζονταν μόνο για προσωπική χρήση".
νουζ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια