Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

9 κανόνες του one-night stand

• Περιποιήσου τον εαυτό σου: Αφιέρωσε λίγο χρόνο και κάνε μια ξεγυρισμένη κούρα (trimming, περιποίηση νυχιών), βάλε και το στυλάτο σου κοστούμι και βγες για κυνήγι με όλα τα όπλα σε πλήρη παράταξη. Δεδομένου ότι είσαι έτοιμος για όλα, θα φροντίσεις τον εαυτό σου εντός, εκτός και επί τα αυτά…

Το μπάνιο και το ξύρισμα δεν το επισημαίνουμε καν!

• Έχε ένα στόχο: Είναι τουλάχιστον γελοίο να «παίζεις» ταυτόχρονα με πολλές και να «κανονίσεις» όποια σου κάτσει, λες και είσαι σε νυφοπάζαρο. Εστίασε σε μία, παίξε διακριτικά, κι αν δεν τσουλάει, προχώρα στην επόμενη. Δεν υπάρχει λόγος να χαραμίσεις αυτό το βράδυ κυνηγώντας κάποια που δε θέλει, εκτός αν νομίζεις ότι βρήκες τη γυναίκα της ζωής σου – άλλο κεφάλαιο αυτό…

• Μην το φιλοσοφείς: Δε χρειάζεται να της ξεκαθαρίσεις τίποτα, σιγά μην υπογράψετε και συμβόλαιο. Είναι προφανές ότι μια γυναίκα που πέφτει στο κρεβάτι με έναν τύπο που δεν τον ξέρει δεν καίγεται να τον μάθει, ούτε καν να τον παιδέψει, σαφώς δεν τον υπολογίζει για κάτι πιο σοβαρό, τουλάχιστον επί του παρόντος.

• Πιες, αλλά με μέτρο: Αυτό μας έλειπε τώρα, να έχεις κοπιάσει για να τη ρίξεις και τελευταία στιγμή να εμφανίζεται τεχνικό πρόβλημα επειδή έχεις πιει το Σαρωνικό. Ντροπή και αίσχος! Όπως έχουμε ξαναπεί, το αλκοόλ χαλαρώνει και διώχνει τις αναστολές, αλλά αν το παρακάνεις, οι συνέπειες μπορεί να αποβούν μοιραίες για τη φήμη σου. Μα να μη θυμάσαι ούτε καν αυτήν που κοιμήθηκε δίπλα σου;

• Δεν την προσκαλείς στο σπίτι σου: Για πολλούς λόγους. Πρώτον, καλύτερα να μην ξέρει πού μένεις. Δεύτερον, ίσως περάσει από το μυαλό της ότι είσαι κανένας σχιζοφρενής σαν εκείνους που βλέπει στα σίριαλ του Κοκκινόπουλου. Τρίτον, δε χρειάζεται να αντικρίσει ένα εργένικο αχούρι ακόμα δε γνωριστήκατε. Τέταρτον, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα θέλει να φύγει όταν θα το θες εσύ. Άλλωστε, υπάρχουν εναλλακτικές, όπως το σπίτι της, στο οποίο θα νιώθει πιο οικεία (αν σ’ το προτείνει), ή ένα ξενοδοχείο, που δε δεσμεύει κανέναν παρά μόνο χρονικά (δεν είναι ιδιαίτερα κακό εν προκειμένω).

• Πάρε προφυλάξεις: Επειδή είναι όμορφη, δε σημαίνει ότι είναι και… ακίνδυνη. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για σένα. One-night stand χωρίς προφύλαξη είναι ρώσικη ρουλέτα. Βάλε, λοιπόν, το «σκουφάκι» σου χωρίς συζήτηση, γιατί σέρνονται και αρρώστιες. Και τα καρότσια σέρνονται, με μωρά (το ’πιασες το υπονοούμενο, έτσι;).

• Φέρσου σαν τζέντλεμαν: Οι περισσότεροι άντρες φέρονται ωμά στο one-night stand γιατί ίσως αισθάνονται ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τίποτα παραπάνω. Ωστόσο, τους καλούς τρόπους ή τους έχεις ή δεν τους έχεις, δεν τους εφαρμόζεις κατά συνθήκη. Το ότι κάνατε κτηνώδες σεξ δε σημαίνει πως θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν ζώο. Η ευγένεια είναι το χαρακτηριστικό του άντρα που θέλει να θεωρείται playboy. Εξάλλου είναι θέμα υστεροφημίας.

• Πάρε το τηλέφωνό της: Μόνο υπό την προϋπόθεση ότι σου άρεσε και θα ήθελες μια επανάληψη στο μέλλον. Αν δε βλέπεις τέτοια προοπτική, μην μπεις στη διαδικασία να δεσμευτείς για μια μελλοντική συνάντηση. Στην περίπτωση που σου το ζητήσει πρώτη, δύσκολα θα αποφύγεις να της το δώσεις, γι’ αυτό πρόλαβέ την. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια