Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πατέρας ξυλοκοπήθηκε από 15 κλέφτες

Ο Joseph Frederic έχει τρία παιδιά και ενώ επισκέφτηκε κάποια οικογένεια φίλων ξυλοκοπήθηκε από συμμορία περίπου 15 κακοποιών και του κλέψανε το δαχτυλίδι του γάμου του και το κινητό του.
Ο Γαλλικής καταγωγής 38χρονος Joseph Frederic, έπεσε στο έδαφος με γροθιές επανειλημμένα χτυπήματα και προκαλώντας του.........

άσχημα τραύματα στο κεφάλι.

Επισκέφτηκε την Αγγλία για να παραβρεθεί στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου της οικογένειας, κοντά στο Langley Green, Crawley.
Ήταν περίπου δύο το πρωί, όταν ο άντρας βγήκε από το σπίτι για να βρει τη σύζυγό του.
Εκείνη τη στιγμή δέχθηκε επίθεση από τη συμμορία, που ήταν κρυμμένη στο χώρο στάθμευσης.
Οι επιτιθέμενοι διέφυγαν.
Μια κάτοικος της περιοχής είπε ότι είδε ένα ταξί που τους περίμενε.

Ο Ιωσήφ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Queen Victoria στο East Grinstead όπου του υποβλήθηκε χειρουργική επέμβαση , γιατί είχε μια σειρά από κατάγματα...

Λόγου του σοβαρού τραυματισμού του δεν μπόρεσε να επιστρέψει στη Γαλλία με αεροπλάνο, αλλά έπρεπε να χρησιμοποιήσει τρένο.
Έχει αναρρώσει πλήρως και είναι πλέον σε θέση να μιλήσει και να φάει και πάλι, όπως και το φοβερό πρήξιμο στο πρόσωπό του αρχίζει να μειώνεται.

Ο φίλος του Sylvio Lynx, ανέφερε ότι η επίθεση έγινε περίπου 40 λεπτά μετά το πάρτι γενεθλίων του δεκαοκτάχρονου γιο του.
«Βγήκε να ψάξει για τη σύζυγό του», είπε ο Lynx.
«Έχουν κλέψει το δαχτυλίδι του γάμου του, ένα περιδέραιο και ένα τηλέφωνο. Δε θα μπορούσε να δει τους κακοποιούς επειδή ήταν σκοτάδι και δεν είναι δυνατόν να περιγράψει τα πρόσωπά τους. "

Ο ντετέκτιβ Constable Mike George, IDAG αρμόδιος για την υπόθεση δήλωσε: «Μια επίθεση εναντίον ενός άνδρα με μια επίσκεψη στη χώρα μας είναι ένα σοβαρό θέμα. Οι πληγές που υπήρχαν είναι από τις χειρότερες που έχω δει ποτέ μετά από επίθεση ».
Κατερίνα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια