Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σάκης Ρουβάς, ο κορυφαίος Έλληνας star

Αυτή η αγάπη κρατάει χρόνια.
Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο κορυφαίος Έλληνας star σε πολλά επίπεδα. Κερκυραίος στην καταγωγή, με έφεση στον αθλητισμό και τη μουσική δεν άργησε να αφήσει τη μία του αγάπη, τον πρωταθλητισμό στην ενόργανη γυμναστική και το άλμα επί κοντώ για να...........

ασχοληθεί σοβαρά με το τραγούδι και από τότε δεν έπαψε να μας ενθουσιάζει.

Είτε τραγουδώντας «Πάρτα» με το οποίο και κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 1991, είτε υποσχόμενος «θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας», είτε πάλι χρήζοντάς μας «Disco Girl», ο Σάκης είναι η διαχρονική αξία στο iPod και η αφίσα στο δωμάτιό μας που δε θα αποκαθηλώσουμε ποτέ από τον τοίχο.
Τα χρόνια πέρασαν, ο καλλιτέχνης Σάκης συνέχισε την ανοδική του πορεία και επιβεβαίωσε τον όρο «διεθνής» με σημαντικές συνεργασίες και την πρωταγωνιστική του συμμετοχή στη διαφημιστική καμπάνια της Pepsi. Λίγο αργότερα, μας έδωσε το σύνθημα να κουνηθούμε στο ρυθμό τραγουδώντας «shake it» στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision το 2004 και κάνοντας το στάδιο της Κωνσταντινούπολης να παραληρεί στη θέα του. Η Τρίτη θέση που κέρδισε ήταν μόνο τυπική καθώς στην καρδιά του κόσμου ήταν ο νικητής και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Είτε φορώντας φούστα, είτε εκπροσωπώντας ως «Αγγελιοφόρος της Ελπίδας» το μήνυμα της αγάπης και της αληθινής προσφοράς, είτε πάλι ως πολυπράγμων ηθοποιός, επιχειρηματίας και σχεδιαστής ρούχων, ο Σάκης Ρουβάς έχει μονοπωλήσει την αγάπη του κοινού και των θαυμαστών του για είκοσι χρόνια και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να το διεκδικεί με τον ίδιο ζήλο.

Σήμερα, περήφανος μπαμπάς δύο υπέροχων πλασμάτων, πλέει στην αγκαλιά της καλλονής συντρόφου του Κάτιας Ζυγούλη και κάνει όλες εμάς τις «Ρουβίτσες» να αναστατωνόμαστε με κάθε ρυθμικό κούνημα των γοφών του.
Σάκη, σ' αγαπάμε!
Κρίστη Ανδρόνη Κωσταράκος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια