Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιάννης Λάτσιος: Μετά θα λέει πως δεν εννοούσε τη Μενεγάκη

Με μια δήλωση που στηρίζει όχι μόνο το νέο πρωινό του Ant1, αλλά και όλα όσα ακούστηκαν κατά καιρούς για την πρώην σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη, ο Γιάννης Λάτσιος μιλά για την ψυχαγωγική ζώνη.«Ρωτήθηκα από κάποιους δημοσιογράφους τί θα κάνουν όσοι ασχολούνται με το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκπομπής σε περίπτωση που «σκάσει» μεγάλο γεγονός επικαιρότητας. Αυτό που πιστεύω λοιπόν είναι ότι ...

κακώς κάποιοι θεωρούν την ψυχαγωγία ως μια άψυχη, άμυαλη ξανθιά μπίμπο. Έχουμε και τους ανθρώπους, αλλά και την υποδομή να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε έκτακτο γεγονός σε αυτό το εξάωρο πρόγραμμα. Εάν παραστεί ανάγκη, ο Γιώργος Παπαδάκης εκτάκτως θα συνεχίζει μέχρι την μία. Σε πολύ μεγάλα γεγονότα, που απεύχομαι, και φαντάζομαι όλοι απευχόμαστε να γίνονται, έκτακτης επικαιρότητας, υπάρχει η Διεύθυνση ειδήσεων και Ενημέρωσης, η οποία με έκτακτα δελτία θα μας πληροφορεί, διακόπτοντας την ροή του προγράμματος».

Ο διευθυντής προγράμματος του Ant1 μίλησε για πρώτη φορά για το νέο διευρυμένο concept του καναλιού του Αμαρουσίου και τους στόχους των υπευθύνων για το καινούριο εγχείρημα.

«Πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε μία εκπομπή μεταβαλλόμενη από τις επτά το πρωί μέχρι την μία το μεσημέρι που θα έχει ενδιαφέρον με την επαφή που θέλουμε με το κοινό. Ο Γιώργος Παπαδάκης θα έχει την ευθύνη της παρουσίασης της ατζέντας σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Και μάλιστα με θέματα ιδιαίτερα επίκαιρα. Βλέπετε άλλωστε τι γίνεται σε καθημερινή βάση, τις εξελίξεις, κλπ. Μετά θα έρχεται ο Χρήστος Φερεντίνος με την Σίσσυ Χρηστίδου, η Λίτσα Πατέρα θα παρουσιάζει για μισή ώρα την αστρολογία, μετά η συνέχεια θα είναι με θέματα που αφορούν την τροφή-μαγειρική με την κα Μπαρμπαρίγου και από τις έντεκα μέχρι την μία έχουμε την φιλοδοξία να καλούμε τους τηλεθεατές σε μια παρέα, να βλέπουμε τα πράγματα και ό, τι άλλο ενδιαφέρει την κοινωνία. Βεβαίως, η θεματολογία θα επικεντρώνεται στα γυναικεία κοινά που εκείνη την ώρα βλέπουν τηλεόραση», δήλωσε στο TV Weekend, τονίζοντας ότι ο κος Παπαδάκης έχει συνεισφέρει κατά πολύ στην τελική μορφή της εκπομπής.

Όσο για τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το νέο πρόγραμμα:

Χρήστος Φερεντίνος:
«Πάντα πίστευα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει θέση στην πρωινή ζώνη. Και εμείς όμως είχαμε άλλες ανάγκες, για παράδειγμα στο prime time, όπου παρουσίασε το Ελλάδα έχεις ταλέντο για δύο χρόνια. Έχει παρουσιάσει προγράμματα με πολλή μεγάλη επιτυχία, ακόμη και την εποχή που δεν ήμουνα εγώ. Βρέθηκε το γόνιμο έδαφος στο οποίο συμπίπτουν οι ανάγκες του Ant1 με αυτές του Χρήστου αλλά και όλων των υπολοίπων συνεργατών».

Σίσσυ Χρηστίδου:
«Είναι ένα πρόσωπο σχετικά νέο. Εχει δουλέψει στην Θεσσαλονίκη, έχει εργαστεί για το πρωινό του mega, έχει κάνει δύο-τρία χρόνια πρωινό στον Alpha, ενώ έχει κάνει και prime time με τον «Αγρότη». Για εμάς έχει ενδιαφέρον, πιστεύουμε σε αυτήν, πιστεύουμε ότι θα συνεισφέρει, ενώ βρίσκουμε εξαιρετικά ενδιαφέρον το πάντρεμα των δύο κόσμων: Μαζί με τον Χρήστο θα παράγουν ένα ελκυστικό αποτέλεσμα».

Κατερίνα Ζαρίφη:
«Το δυνατό σημείο της Κατερίνας είναι το σχόλιο. Και τώρα εάν ανοίξουμε το twitter και ρίξουμε μια ματιά θα δούμε ότι πάντα ο τρόπος που σχολιάζει τα πράγματα γύρω της έχει πολύ ενδιαφέρον».
freegossip

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια