Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μην αγοράζετε ζώα απο το παζάρι του Σχιστού

Κάθε Κυριακή, εδώ και λίγο καιρό, μία ομάδα δυναμικών φιλόζωων επισκέπτεται το παζάρι του Σχιστού και με την παρουσία Αστυνομίας κατάσχει κουτάβια που πωλούνται παράνομα, χωρίς πιστοποιητικά υγείας.
Στο άθλιο παζάρι πωλούνται........

κότες, χήνες, κουνέλια και κουτάβια, τα οποία κρατούνται σε άθλιες συνθήκες, σε μικρά συρμάτινα κλουβιά, χωρίς νερό, στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο η κλεισμένα σε φορτηγάκια.
Φόβος και κλάμα.
Η κακοποίηση είναι εμφανής, αφού τα περισσότερα είναι φοβισμένα ή κλαίνε σπαρακτικά, ενώ αν δεν πωληθούν είναι άγνωστη η τύχη τους, σύμφωνα με τους φιλόζωους. Το παράνομο εμπόριο μάλιστα συνδέεται άμεσα και με το θέμα της παράνομης εκτροφής, αφού τα ημίαιμα λυκόσκυλα, κανίς και κόκερ που πωλούνται στο υπαίθριο παζάρι είναι άγνωστο από πού προέρχονται και πώς αναπαράγονται.
Στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος έχουν ήδη οδηγηθεί έμποροι που δεν είχαν ταυτότητα, ενώ δεν έλειψαν οι φραστικές και οι σωματικές επιθέσεις των εμπόρων προς τους φιλόζωους, καθώς αδυνατούν να καταλάβουν την παρανομία τους.
Απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες να μην αγοράζουν ζώα από το παζάρι του Σχιστού, ώστε να μην ενισχύεται το παράνομο εμπόριο ζώων, μέχρι να μπει ένα τέλος από την πολιτεία.
adespoto.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια