Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ογκώδης συγκέντρωση

Μεγάλη είναι η συμμετοχή των πολιτών στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά των κυβερνητικών μέτρων στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό.

Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στο
Πεδίο του Άρεως (καλούσαν ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ), απ' όπου άρχισε η πορεία προς τη Βουλή. Παράλληλα, το ΠΑΜΕ διοργάνωσε διαδήλωση στην Ομόνοια και μέσω της Σταδίου πορεύθηκε προς την πλατεία Συντάγματος.

Ήδη, ομάδες πολιτών χιλιάδων συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος.

Το κέντρο είναι κλειστό. Από νωρίς το πρωί, η αστυνομία έκλεισε με σιδερένιο φράκτη τη Β. Σοφίας, ενώ έξω από τη Βουλή έχουν παραταχθεί "κλούβες".
http://www.real.gr/filescalendar/2011/October/gsee%20adedy%203%2019-10.jpg
Αποκλεισμένη με όχημα της ΕΛ.ΑΣ. είναι η Ηρώδου Αττικού, ενώ ισχυρή είναι η παρουσία αστυνομικών κατά μήκος της Πανεπιστημίου μέχρι τα Προπύλαια.

Κλειστοί είναι επίσης οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα και Ευαγγελισμό (στο σταθμό Συντάγματος δεν είναι δυνατή στους επιβάτες ούτε η αλλαγή γραμμής).
http://107.20.137.49/?h=262&w=600&src=http://www.newsit.gr/files/Image/19-10-2011/poreies/syntagma1.jpg
Η εικόνα στην Αθήνα την Τετάρτη δεν μοιάζει σε τίποτα με εκείνη μιας "συνηθισμένης" απεργιακής συγκέντρωσης.
http://www.real.gr/filescalendar/2011/October/gsee%20adedy%204%2019-10.jpg
Για πρώτη φορά, τα καταστήματα παραμένουν κλειστά με τους εμπόρους και τους επαγγελματοβιοτέχνες να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα ΕΣΕΕ - ΓΣΕΒΕΕ υπό το σύνθημα "κλείνουμε για μια μέρα για να μην κλείσουμε για πάντα".

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια