Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Σάκης Ρουβάς την Παρασκευή μπαίνει στην Αρένα

Ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα και οι Onirama μίλησαν για την πρεμιέρα τους στο Αθηνών Αρένα. Το Cosmo.gr ήταν εκεί.
Τετάρτη 12.30 το μεσημέρι. Ακόμη και το Αθηνών Αρένα έχει αρχίσει και αναρωτιέται, γιατί έχει αργήσει.
Λογικό, ανέκαθεν ο Σάκης έβαζε.......

δημοσιογράφους και θαυμαστές σε στάση αναμονής
. Όλοι κάθε χρόνο, κάθε σεζόν περιμένουν τι θα κάνει, που θα τραγουδήσει, με ποιον και αν θα είναι και στην τηλεόραση. Μιλάμε για τον κορυφαίο σταρ αυτή της χώρας, το μοναδικό αν κάνεις ένα καλό σκανάρισμα στην ελληνική showbiz.
Ο οποίος, φέτος, κλείνει 20 χρόνια καριέρας και θα το “γιορτάσει” στο μεγαλύτερο νυχτερινό μαγαζί της Ελλάδας, για μια ολόκληρη σεζόν.
http://www.cosmo.gr/Entertainment/Mousiki/Eidiseis/article1426652.ece/ALTERNATES/w460/foureira+1.jpg
Μαζί του, η Ελένη Φουρέιρα και οι Onirama, οι οποίοι κι αυτοί περίμεναν τον Σάκη να κάνει την εμφάνισή του, πράγμα που έγινε.
Χαλαρός, με το δερμάτινο μπουφάν και τη σιγουριά που σου δείχνει ότι έχει, σε οτιδήποτε κι αν κάνει.
Το Cosmo.gr ήταν εκεί, κατέγραψε δηλώσεις, πήρε εικόνες και γεύση από το τι θα δούμε φέτος στο Αθηνών Αρένα από ένα σχήμα, που αν μπορείς να ποντάρεις σε κάτι, είναι πως θα έχει πατημένο το γκάζι στο ρυθμό του.
http://www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2011/10/arena.jpg
Ο Σάκης είναι βέβαιος ότι πρόγραμμα θα είναι ξεχωριστό αφού η χημεία του με την Ελένη Φουρέιρα και τους Onirama είναι μοναδική.
Η πρωτοπορία στο Αθηνών Αρένα είναι η σκηνή 360 μοιρών.
"Είναι μια τελείως ροκ σκηνή στην οποία όμως εξελίσσονται πολλά άλλα πράγματα" τονίζει, αλλά αμέσως ήρθε η διευκρίνηση πως "τα διαχρονικά τραγούδια είναι στις καρδιές μας και θα υπάρχουν στο πρόγραμμα".
http://www.cosmo.gr/Entertainment/Mousiki/Eidiseis/article1426644.ece/ALTERNATES/w460/sakis+02.jpg
Όσο για τις τιμές, ο Θοδωρής Μαραντίνης frontman των Onirama είπε πως οι τιμές φέτος είναι πιο χαμηλές.
"Ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι και νομίζω ήταν λογικό οπότε νομίζω θα δοθεί η ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί να έρθει και να διασκεδάσει χωρίς να σκέφτεται το οικονομικό κομμάτι".
http://blogs.gossip-tv.gr/politi/wp-content/uploads/2011/10/athens-arena-presents-the-underworld-s-club-2..jpg
Για την ιδέα της αφίσας η οποία ομολογουμένως είναι πρωτοποριακή ο Σάκης μας απάντησε: "Όλο το καλλιτεχνικό, σκηνοθετικό και σκηνογραφικό κομμάτι είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη ο οποίος εμπνεύστηκε την αφίσα του σχήματος".

Δείχνει πολύ αισιόδοξος για την πορεία του σχήματος αφού όπως αποκάλυψε αν κρίνει από το γούρι που του έφερε η μικρή κόρη του Αναστασία, όταν γεννήθηκε, η έλευση του νέου μέλους της οικογένειας θα είναι καλός οιωνός για το σχήμα.

Ο Σάκης γελώντας μίλησε και για το πως η Αναστασία συμπεριφέρεται μετά τον ερχομό του μπέμπη. "Είναι ενθουσιασμένη αλλά διεκδικεί περισσότερο την προσοχή της μαμάς της", αποκάλυψε γελώντας ο Σάκης.
http://www.cosmo.gr/Entertainment/Mousiki/Eidiseis/article1426649.ece/BINARY/w460/sakis+07.jpg
Η Ελένη Φουρέιρα με upgrade στο style της

Η αλλαγή του look της Ελένης Φουρέιρα της πάει πολύ καθώς αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το sexy στυλ της και τα όμορφα χαρακτηριστικά της.
Φορώντας μια ολόσωμη γκρι φόρμα και ψηλοτάκουνα μωβ παπούτσια ήταν πολύ προσιτή στους δημοσιογράφους και αρκετά ευγενική.
http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/OKTWVRIOS/18-10/resized/foureira_h_300_182.jpg
Όσο για το μακιγιάζ της απόλυτα της μόδας μια και τα μάτια της ήταν ελαφρά βαμμένα ενώ τα χείλη της σκούρο μπορντό όπως και το χρώμα των νυχιών της.
Τη θετική της ενέργεια στον κόσμο θέλει να μεταφέρει η Ελένη, η οποία είπε πως "αν ο κόσμος είναι καλά, αισιόδοξος και διασκεδάζει και εισπράττει αυτό που θέλουμε να μεταφέρουμε , είναι το καλύτερο μας".
http://www.athensmagazine.gr/photos/articles/thumbs_large/77b9ea055c9abdcf4dacc12eefbfae55.jpg
Τόσο ο Σάκης όσο η Ελένη Φουρέιρα και οι Onirama, δε θέλησαν να μας αποκαλύψουν λεπτομέρειες για το σόου τους, ωστόσο σε κάποιο σημείο του προγράμματος θα εμφανιστούν όλοι μαζί στη σκηνή.

Οπότε καλύτερα να αφήσουμε τις λεπτομέρειες, για την Παρασκευή 28/10.
Είναι η πρεμιέρα.
Του Αθηνών Αρένα.
Της σκηνής που έχει αλλάξει και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως θα είναι σε δράση.
Είναι η πρεμιέρα του Σάκη.
Ακόμη μία.
Η 20η.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια