Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συνάντηση για τα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία

Το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου 2011, στις 7:00, στην αίθουσα του Διοικητηρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της συντονιστικής επιτροπής της Ε.Κ.Κ.Α με βουλευτές και εκπροσώπους τηςτοπικής αυτοδιοίκησης.
Τα μέλη της Ε.Κ.Κ.Α. συζήτησαν θέματα που........

αφορούν τα άτομα με αναπηρίες ,θέματα που έχουν θεσμικό χαρακτήρα αλλά και τοπικού χαρακτήρα με τους Σερραίους βουλευτές Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Θεόφιλο Λεονταρίδη, Ηλία Πολατίδη (αποχώρησε εσπευσμένα λόγω έκτακτου προσωπικού προβλήματος) ,τους εκπροσώπους των άλλων βουλευτών του νομού Σερρών, τον περιφερειακό σύμβουλο Αθανάσιο Μασλαρινό και την αντιδήμαρχο Πρόνοιας Σταυρούλα Αγιαννίδου.

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Ε.Κ.Κ.Α. αναφέρθηκαν στην συνάντηση που είχε γίνει ένα μήνα νωρίτερα και ζήτησαν τις απαντήσεις στα συγκεκριμένα αιτήματα που είχαν υποβάλλει εγγράφως σε εκείνη την συνάντηση.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δεν έλειψαν και οι αντεκλίσεις, με αποτέλεσμα η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έφη Μέρμηγκα να αποχωρήσει διαμαρτυρόμενη για την έλληψη ογκολόγου από το Γ.Ν. Σερρών και την παντελή αδιαφορία της ελληνικής πολιτείας για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος.
www.serrestv.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια