Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανοίγεις την τηλεόραση και σου έρχεται ένα βυζί στη μούρη

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Εγώ", η Δήμητρα Παπαδοπούλου μιλάει για τις τρεις παραστάσεις που σκηνοθετεί φέτος, αλλά και για την τηλεόραση, τους νέους ηθοποιούς και τις φοβίες της.

Με αφορμή την προτίμηση που δείχνει πλέον στο...

ρόλο του σκηνοθέτη και όχι στου ηθοποιού, η Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό "Eγώ".

Μετρημένη όπως πάντα -η ηθοποιός σπανίως δίνει συνεντεύξεις, μην ξεχνάς όμως και την πρόσφατη που έδωσε στο Cosmo στο πλαίσιο του υπερ-αφιερώματους στους "Απαράδεκτους"-, η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποθέωσε τον Σταμάτη Φασουλή λέγοντας πως "εκτός από τον Σταμάτη που είναι τεράστιος δάσκαλος και με 'φώτισε, είχα βαρεθεί να βγαίνω, να τα λέω και να τελειώνουμε. Ήθελα κάτι άλλο".

Αυτό το άλλο φαίνεται πως πλέον είναι η σκηνοθεσία για τη δημοφιλή ηθοποιό που φέτος σκηνοθετεί τρεις παραστάσεις. "Όταν έπαιζα, στηνόμουν κάπως σαν 'στρατιωτάκι' και απλώς τα 'έλεγα'. Θέλησα λοιπόν να εμβαθύνω στην κωμωδία".

Όσον αφορά την τηλεόραση και ειδικά τους Απαράδεκτους που δημιούργησε αφήνοντας ιστορία, η ηθοποιός δήλωσε ότι "αυτά (σ.σ. οι Απαράδεκτοι) είναι προ Χριστού. Σίγουρα, άλλαξαν όλη μου τη ζωή".

Κατά τ' άλλα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου δηλώνει ότι της αρέσουν οι ηθοποιοί της νέας γενιάς γιατί είναι λιγότερο παραμυθιασμένοι από εκείνους της δικής της, ενώ στην ερώτηση αν οι Έλληνες είναι πλέον άνετοι με τη σεξουαλική τους ζωή, η ηθοποιός απάντησε με τη γνωστή αμεσότητά της, "πλέον ναι, έχουν δει τόσα τα ματάκια τους. Εδώ ανοίγεις την τηλεόραση και σου έρχεται ένα βυζί στη μούρη".

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου που όλοι αγαπήσαμε..
almyrosinfo.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια