Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κούγιας: Ο Λαζόπουλος ήταν ερωτευμένος μαζί μου!

Σε νέα φάση φαίνεται ότι μπαίνει από σήμερα ο… «πόλεμος» μεταξύ Αλέξη Κούγια και Λάκη Λαζόπουλου.
Με συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Αλέξης Κούγιας ρίχνει λάδι και… αναζωπυρώνει τη φωτιά που είχε ξεσπάσει πριν από περίπου τρία χρόνια ανάμεσά τους.
Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ........

ο Λάκης Λαζόπουλος του ασκούσε τόσο έντονη κριτική επειδή ήταν ερωτευμένος μαζί του!

«Μου το είπε ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος είναι και παιδικός μου φίλος, γιατί έχουμε μεγαλώσει μαζί σε ένα μικρό χωριό της Κορινθίας, το Βέλο. Ως νέος δικηγόρος έκανα τα συμβόλαια του Ψάλτη, ο οποίος τότε ζητούσε να του γράφει τα κείμενα ο άγνωστος σε όλο τον κόσμο Λάκης Λαζόπουλος. Γνωριστήκαμε σε ένα μικρό σπίτι που είχε ο Ψάλτης στην Κυψέλη. Μετά άρχισε να γράφει κάποια θεατρικά έργα και πάντα είχε μέσα τον Αλέξη Κούγια. Ρώτησα τον Ψάλτη: “Τι έχει πάθει αυτός;” και μου είπε: “Είναι ερωτευμένος μαζί σου”», εξηγεί ο Α. Κούγιας.

Μία ακόμα… «πληγή» που δε λέει να κλείσει είναι ο χαρακτηρισμός «κοντός» που του απέδιδε ο Λαζόπουλος.

«Έχει διαστρεβλώσει πλήρως την εικόνα μου. Πολύς κόσμος που δε με γνωρίζει νομίζει ότι είμαι κοντός ενώ έχω ύψος 1,78μ. Δεν είμαι πανύψηλος, αλλά για την εποχή μου είμαι ένας ψηλός άνθρωπος», δήλωσε ο ποινικολόγος, βγάζοντας από μέσα του το… άδικο που τον πνίγει!

Μάλιστα επιμένει ότι στο γνωστό περιστατικό όπου έβγαινε μπροστά στην κάμερα και έδειχνε τις πληγές του μετά από καυγά με την πρώην σύζυγό του, τα χτυπήματά του δεν ήταν από… τακούνι, όπως είχε πει στην εκπομπή του ο Λαζόπουλος, αλλά από μπράβους.

«Παίρνει προσωπικές στιγμές και προσπαθεί μέσα από αυτές να αλλοιώσει ό,τι με αφορά, να το διαστρεβλώσει. Με χτύπησαν μπράβοι στο πρόσωπό μου, στο γνωστό επεισόδιο και μάλιστα ασκήθηκε και ποινική δίωξη, και αυτός κατάφερε να νομίζουν όλοι ότι με χτύπησε με το τακούνι η πρώην γυναίκα μου», λέει.

Εμείς θα περιμένουμε τώρα την απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου από το… Τσαντίρι και θα ξεκινήσει έτσι και πάλι ένα ωραίο γαϊτανάκι δηλώσεων και ίσως και… αγωγών. Συνηθισμένα άλλωστε τα βουνά απ’ τα χιόνια.
 www.sigmalive.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια