Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα επόμενα φορολογικά μέτρα

1. Έκτακτο τέλος παραπανίσιων κιλών
(που θα πληρώνεται κάθε μήνα κι ας το λένε έκτακτο). Κάθε πρώτη του μηνός κάθε πολίτης θα περνάει από τη ΔΕΗ και θα ζυγίζεται. Στο τέλος του μήνα θα επαναλαμβάνεται η διαδικασία και οποιοσδήποτε έχει θετική διαφορά θα επιβαρύνεται με 5e / γραμμάριο στον επόμενο λογαριασμό. Από το τέλος απαλλάσσονται πρώην και νυν βουλευτές.

2. Υποχρεωτική υπεύθυνη δήλωση
των δικαιούχων σύνταξης άνω των 55 ετών ότι παραιτούνται του δικαιώματος είσπραξης αυτής, διαφορετικά θα κρατούνται όλοι μαζί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης με δικά τους έξοδα. Η φύλαξή τους θα ανατεθεί δωρεάν σε εταίρους μας Γερμανούς, οι οποίοι έχουν προηγούμενη εμπειρία.

3. Εκτέλεση δημοσίων υπαλλήλων μετά από κλήρωση
Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι την τελική μείωση του αριθμού των στις 80.000. Ο μελλοθάνατος υποχρεούται την καταβολή χαρτοσήμου δημοσίου ίσου με το κόστος της σφαίρας. Η εκτέλεση θα ανατεθεί πάλι στους Γερμανούς για τους προαναφερθέντες λόγους.

4. Τοποθέτηση διοδίων για πεζούς σε κάθε συνοικία
με χρέωση 3.20euro (είναι υπολογισμένο τόσο χρειάζεται) ανά διέλευση. Θα δίνονται κάρτες διαρκείας για ένα μέλος κάθε οικογένειας. Κοινωνική μέριμνα η μη καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

5. Υποχρέωση καταβολής ενοικίου και εξόδων σίτισης
με αναδρομική ισχύ σε όλους τους φυλακισμένους σε σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Οι μη έχοντες κρατούμενοι θα αφήνονται ελεύθεροι στην αγορά εργασίας ώσπου να πεθάνουν της πείνας.


6. Ιδιωτικοποίηση περιζήτητων κρατικών περιουσιακών στοιχείων
κατόπιν πλειστηριασμού. Παραθέτονται ενδεικτικές τιμές εκκίνησης:
Μακεδονία - 20e/ τ.μ.
Ακρόπολη - 300000e
Νησιά - 40000e έκαστο
Λευκός πύργος ( ανακαινισμένος ετοιμοπαράδοτος) - 25000e

7. Ανάκληση μαθητών σε διακοπές τους καλοκαιρινούς μήνες.
Εφόσον τρεις μήνες κάθονται αλλά επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό θα απασχολούνται σε επιχειρήσεις ξυλείας και παραγωγής μελανιού ώστε να δικαιούνται βιβλία τον Σεπτέμβριο.

8. Ειδικός φόρος εξωπλουτωνιακών (όπως λέμε εξωγήινων)
Άπαντες όσοι έχουν ημερομηνία γέννησης μετά το 1792 και δεν έχουν γεννηθεί στον πλανήτη Πλούτωνα θα επιβαρύνονται με ειδικό τέλος που θα υπολογίζεται με βάση την τριχοφυΐα τους. Υπολογισμοί έδειξαν ότι απαιτούνται περίπου 0,13E ανά τρίχα.

Αν κατόπιν όλων των παραπάνω δεν πεισθεί το ΔΝΤ να μας αφήσει ήσυχους, τότε για την επόμενη δόση ίσως χρειαστεί έκτακτος φόρος εισπνοής και εκπνοής.

Υ.Γ. Δικαιούμαι μια θέση στο Υπουργείο Οικονομικών?
Δημ. Οικον.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια