Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χαμός στις παρελάσεις ολόκληρης της χώρας

ΠΑΤΡΑ
Από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Πύργο Ηλείας και το Ηράκλειο Κρήτης και τη Ρόδο, οι φετινές παρελάσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ» στιγματίστηκαν από πρωτοφανή επεισόδια και αποδοκιμασίες αριστερών ομάδων και «αγανακτισμένων» πολιτών.

Στην πρωτεύουσα σημειώθηκε ένταση όταν...

ομάδα πολιτών ανήρτησε πανό με αντικυβερνητικά συνθήματα μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεττανία».
http://alldaynews4you.gr/wp-content/uploads/2011/10/9C5E99EEB855BF8B846692A236CB336F1.jpg
Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη, τα πράγματα έγιναν ανεξέλεγκτα όταν διαδηλωτές εισέβαλαν στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου θα διεξαγόταν η στρατιωτική παρέλαση, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και των λοιπών επισήμων. Ο κ. Παπούλιας αποχώρησε και η στρατιωτική παρέλαση ματαιώθηκε.
http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/10/epeisodia_parelash-7-640-x-480-300x225.jpg
ΤΡΙΠΟΛΗ
Στην Πάτρα απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στην Αγίου Ανδρέου, ένα γκρουπ διαδηλωτών κρατώντας μαύρες σημαίες φώναζε συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και στη συνέχεια κινήθηκαν στην εξέδρα των επισήμων στην οποία δεν είχαν ανέβει ακόμα.
http://1.bp.blogspot.com/-Q71BP76gPW8/TqqBfqauuYI/AAAAAAAAf2I/7sikRNeJAow/s1600/PAREL1.jpg
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Διαδηλωτές κατέλαβαν το δρόμο, η παρέλαση διαλύεται πριν καν αρχίσει και αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση χωρίς να μπορούν.
http://2.bp.blogspot.com/-wwADbEydXN8/Tqp3R-GFBjI/AAAAAAAAPHY/Xdegnb4dv1M/s320/imag0148_thumb_medium250_0.jpg
ΒΕΡΟΙΑ
Τα συνθήματα που ακούγονται είναι ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1973. Μάλιστα έκαψαν στη μέση του δρόμου και μια Γερμανική σημαία.

Μεγάλα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο.
Αμέσως μόλις τελείωσε η μαθητική παρέλαση και πριν ξεκινήσουν την παρέλαση τους τα Σώματα Ασφάλειας πάνω από 200 άτομα προερχόμενοι από των χώρο των Αγανακτισμένων και της Αριστεράς διέκοψαν την παρέλαση και κρατώντας πανό κατευθύνθηκαν μπροστά από τους επισήμους αρχίζοντας να φωνάζουν συνθήματα.
http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/10/agrinio-300x225.jpg
ΑΓΡΙΝΙΟ
Τα πνεύματα οξύνθηκαν και υπήρχαν αρκετές αψιμαχίες μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας. Ο μητροπολίτης κ.κ Γερμανός αποχώρησε από την παρέλαση με το που ξεκίνησαν τα επεισόδια ενώ οι υπόλοιποι επίσημοι παρέμειναν στο χώρο παρακολουθώντας τις αντιδράσεις του κόσμου. Οι διαδηλωτές ανάρτησαν πανό μέχρι και πάνω στην εξέδρα των επισήμων
http://x.pstatic.gr/media/n/i/3/3996/20326.jpg
ΡΟΔΟΣ
Επεισόδια σημειώθηκαν και στη Ρόδο από ομάδες «αγανακτισμένων» πολιτών που επιτέθηκαν με υβριστικά συνθήματα κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκανδαλίδη, καθώς βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που βρίσκονατν στην εξέδρα των επισήμων.

Παρουσία μόνο πολιτών και του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Ηράκλειο
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Ειδικότερα κι έπειτα από έντονες αποδοκιμασίες από συγκεντρωμένους πολίτες σε βάρος των βουλευτών Ηρακλείου, , κκ Μ. Στρατάκη, Μ. Κεφαλογιάννη και Μ. Σκραφνακη, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι αποχώρησαν, ενώ στις εξέδρες των επισήμων έμειναν μόνο πολίτες.
http://cretalive.gr/img/thumbs/resized/c2fdf394aa10cbcc2e54d501ffc82372.JPG
ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια