Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

12χρονος έφτιαξε το παιχνίδι Angry Birds στην πραγματική ζωή!

Ο Sam Beards, ένα 12χρονος οπαδός των Angry Birds από την Αγγλία, πήγε την εμμονή του με το δημοφιλές παιχνίδι σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, με τη δημιουργία μιας έκδοσης πραγματικής ζωής με κολοκύθες και ένα γιγαντιαίο κανόνι.

Ακριβώς όπως εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ο Sam έχει ξοδέψει πολλές ώρες κάθε μέρα παίζοντας Angry Birds στη μικροσκοπική οθόνη του iPod του, αλλά όταν του ήρθε η ιδέα να κάνει μια προσαρμογή του αγαπημένου παιχνιδιού του στη πραγματική ζωή, χρησιμοποιώντας ένα κανόνι κολοκύθας που είχε φτιάξει ο πατέρας του στις τελευταίες Απόκριες, άρπαξε την ευκαιρία.  
Στο Angry Birds, οι παίκτες πρέπει να πυροβολούν διάφορα είδη πουλιών πάνω στο θανάσιμο εχθρό τους, τους χοίρους, χρησιμοποιώντας μια σφεντόνα, αλλά στην έκδοση του Sam, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το γιγάντιο κανόνι για να πυροβολήσουν κολοκύθες ζωγραφισμένες όπως τα δημοφιλή πουλιά σε άλλες κολοκύθες ζωγραφισμένες σαν χοίρους.
http://2.bp.blogspot.com/-RTJHwqS-NWg/TqrAEv86YQI/AAAAAAAAA0w/-vV-9ugOY-0/s1600/real-Angry-Birds1-550x327.jpg
Ο Sam εξήγησε στον πατέρα του Dorian, για τα Angry Birds και την ιδέα του να δημιουργήσει το παιχνίδι, και παρόλο που αυτός δεν είχε ακούσει ποτέ γι 'αυτό, και πάντα αναρωτιόταν τι κάνει ο γιος του με το iPod του κάθε μέρα, ο γεωργός από το Barford, Warwickshire, σκέφτηκε ότι θα είναι ένας πόλος έλξης για τους τουρίστες. Τα υπόλοιπο περιβάλλον με τα μαδέρια που προστατεύουν τα γουρούνια κατασκευάστηκε σε μόλις μία ώρα, χρησιμοποιώντας μπάλες από άχυρο, ξύλινες σανίδες και μερικά παλιά βαρέλια, και το 800 δολαρίων κανόνι κολοκύθας ήταν έτοιμο να προκαλέσει κάποια ζημιά.

Τα αδέλφια του Σαμ, η 16χρονη αδελφή του Jessica, και ο 14χρονος αδελφός του Μπεν, αλλά και ο 4χρονος Davy, με τον πατέρα τους είναι υπεύθυνοι για τη ζωγραφική στις κολοκύθες των θυμωμένων πτηνών, και ο Σαμ πυροδοτεί το κανόνι από πεπιεσμένο αέρα που μπορεί να ρίξει μια κολοκύθα μέχρι και 500 μέτρα μακριά. "Περάσαμε πολύ καλά ρίχνοντας κολοκύθες στους στόχους. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό μια τακτική εκδήλωση για να συμμετάσχουν και οι πελάτες", λέει η μητέρα του Σαμ, Fiona.

Με την συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα του Angry Birds είμαστε σίγουροι ότι το μέρος θα κατακλυστεί από τουρίστες το Halloween. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια