Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Sitia Open 2011: Διεθνές Τουρνουά Τέννις με Αμαξίδια

Ο Δήμος Σητείας σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Κ.Α.Σ, τον Ο.Α.Σ. και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σητείας διοργανώνουν για 6η συνεχόμενη χρόνια το Διεθνές Τουρνουά Τέννις με Αμαξίδια -Wheelchair Tennis Tour-, με την επωνυμία «SITIA OPEN 2011» από ........

18 έως 23 Οκτωβρίου.
Στο τουρνουά, που θα διεξαχθεί στα τέσσερα δημοτικά γήπεδα τέννις στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου Σητείας θα συμμετέχουν αθλητές από όλο τον κόσμο, όλοι τους άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).
Φέτος, η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ανεβάζοντας τον αριθμό των αθλητών σε 40! Το επίπεδο των συμμετεχόντων είναι πολύ υψηλό δεδομένου ότι αρκετοί από αυτούς βρίσκονται μέσα στους 50 καλύτερους της παγκόσμιας κατάταξης στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δεδομένου ότι ο αθλητισμός είναι δυνατό κράτημα στη ζωή και κομμάτι του πολιτισμού και εφόσον ο δείκτης πολιτισμού μιας κοινωνίας είναι συνυφασμένος και με τον τρόπο αντιμετώπισης των ευάλωτων ομάδων - των «διαφορετικών», θέλουμε να σας ενημερώσουμε, ότι όλη η κοινωνία της Σητείας έχει αγκαλιάσει με σεβασμό και εξακολουθεί να στηρίζει τους αγώνες με αμαξίδια.
Θέλουμε και φέτος, στους δύσκολους καιρούς που όλοι μας βιώνουμε, να προσφέρουμε το καλύτερο στους αγωνιστές της ζωής, που μας προσφέρουν καθημερινά μαθήματα δύναμης, κουράγιου και ελπίδας!
Παίρνουμε το θάρρος και απευθυνόμαστε σε σας, ελπίζοντας να γίνετε ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας, γεγονός που θα βοηθήσει στην υλοποίηση του σκοπού μας.
Με τη βεβαιότητα για την ευαισθησία που σας διακρίνει και την ελπίδα, ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημά μας προβάλλοντας το κοινωνικό σας πρόσωπο βοηθώντας παράλληλα στο χτίσιμο γέφυρας επικοινωνίας ανάμεσα στους «διαφορετικούς» και τους ανυποψίαστους πολίτες, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
newingreece

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια