Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω απο τους σταρ του Hollywood

O Ευάγγελος Μητσοτάκης ζει πλέον μόνιμα στην Ελλάδα και εργάζεται σε μεγάλα εστιατόρια αλλά και ξενοδοχεία της χώρας μας.
Η κρίση δεν έχει χτυπήσει το επάγγελμά του και αυτό που ετοιμάζει με τους συνεργάτες του θα συζητηθεί.
Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είδαμε πολλά ονόματα που παρέλασαν απο το ξενοδοχειακό συγκρότητα στην Κρήτη να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό για το προσωπικό του αρχείο.
Μετά την Μαντόνα, τον Τζακ Νίκολσον, την Τζένιφερ Λοπέζ, την Κάιλι Μινόγκ, την Μέριλ Στριπ αλλά και τον Σιλβέστερ Σταλόνε μπαίνει στην ελληνική πραγματικότητα και συγκρίνει τους έλληνες σταρ μαζί τους.

" Η δουλειά μου είναι όλα τα πρόσωπα που εμείς αποκαλούμε σταρ να είναι ευχαριστημένοι στην φιλοξενεία τους και στο φαγητό τους. Όλοι μας είμαστε απλοί άνθρωποι αλλά όταν έρχεσαι σε επαφή με τέτοιες προσωπικότητες αναγκαστηκά έχεις μια άλλη μεταχείριση. Στην Ελλάδα υπάρχουν σταρ και πραγματικά είναι πολύ διαφορετικά τα μεγέθη με το εξωτερικό".

Ο κύριος Μητσοτάκης την φετινή χρονιά θα βρίσκεται στο Dome στην Πολιτεία και ως μετρ θα υποδέχεται και θα έχει την ευθύνη να περνάνε καλά όλοι όσοι θα θελήσουν να γευματίζον εκεί. Παράλληλα θα κάνει τα μαθήματα ως υπεύθυνος τουρισμού στο Ιεκ Ομηρος και ετοιμάζι την προσωπική του ιστοσελίδα που θα είναι βασισμένη σε αμερικάνικα πρώτυπα και όλοι μας θα εχουμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε μέσα απο φωτογραφικό υλικό και βίντεο την επαγγελματική αλλά και φιλική πορεία με τους celebrities που έχει γνωρίσει αλλά και να μάθουμε τις ιδιοτροπίες του στο φαγητό, στο ποτό αλλά και την φιλοξενεία τους σε βασιλικές σουίτες που όταν επισκέπτονται την χώρα μας.
www.queen.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια