Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χαλαρώστε… πίνοντας Μάρλεϊ

Οι κληρονόμοι του τραγουδιστή, που δεν έχουν αφήσει τίποτα ανεκμετάλλευτο, λάνσαραν μια σειρά από αναψυκτικά που υπόσχονται «να χαλαρώσουν την ψυχή και να ηρεμήσουν το πνεύμα».
Ανέκαθεν η μουσική του ήταν συνδεδεμένη με τη χαλάρωση, αυτή τη φορά όμως ο θρύλος του επεκτάθηκε πολύ πέρα από τις νότες.

Οι κληρονόμοι του Μπομπ Μάρλεϊ, που η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν αφήσει τίποτα ανεκμετάλλευτο, λάνσαραν μια σειρά από αναψυκτικά που υπόσχονται «να χαλαρώσουν την ψυχή και να ηρεμήσουν το πνεύμα», με σύμβολο φυσικά τον μουσικό.

Η Marley Beverage Company παρουσίασε το Marley's Mellow Mood, μια σειρά φυσικών και χαλαρωτικών αναψυκτικών, με την ευκαιρία, παρεμπιπτόντως, των 30 χρόνων από τον θάνατό του. Τα αναψυκτικά του Μάρλεϊ πάντως είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στο εξωτερικό, με πάνω από ένα εκατομμύριο να έχουν πουληθεί τον πρώτο χρόνο που βγήκαν στην αγορά.

Το νέο ποτό της εταιρείας έχει γεύση κίτρο, αποτελείται από βότανα που προέρχονται απ’ όλα τα μέρη του κόσμου (το φυσικό «σήμα κατατεθέν» του Μάρλεϊ πάντως λείπει από τη συνταγή, για όποιον έχει την απορία) και πίνεται μόνο του ή σε κοκτέιλ.

Αν το πιεις μάλιστα ακούγοντας και έναν δίσκο του -λέμε εμείς τώρα- θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι στη Τζαμάικα. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια