Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης στη μάχη κατά του καρκίνου

Όταν το "Star Wars" συνάντησε το "Hangover", ένας ...γαλαξίας αστέρων ένωσε το χιούμορ και τις δυνάμεις του για καλό σκοπό.
Ο ελληνικής καταγωγής Ζακ Γαλιφιανάκης συνεργάστηκε με τον διάσημο σκηνοθέτη Τζορτζ Λούκας για τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού σποτ με άφθονο γέλιο, εμπνευσμένο από τη ........

θρυλική σειρά ταινιών, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αμερικανική φιλανθρωπική οργάνωση "Stand Up To Cancer".

Μαζί με τον Εντ Χελμς και τον Κεν Γέονγκ, τους κινηματογραφικούς "Στου" και "Μίστερ Τσόου" από το "Hangover", αλλά και την Έμα Στόουν, τον Σεθ Ρότζεν, τον Μπιλ Χάντερ, ο Ζακ Γαλιφιανιάκης προσπαθεί να πείσει τους φαν του "Star Wars" - και όχι μόνο - να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους για το καλό της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Ο τίτλος της καμπάνιας , "Use the force for good" είναι εμπνευσμένος από τη θρυλική ατάκα του Ομπι - Βαν Κενόμπι στον Λούκ Σκάιγουοκερ "χρησιμοποίησε τη δύναμή, Λουκ" στο "Star Wars Episode IV: A new hope".

Στο σποτ διάρκειας τριών λεπτών, που κυκλοφορεί από την εταιρεία παραγωγής του Τζορτζ Λούκας, Lucasfilm, οι σταρ με επικεφαλής την Έμα Στόουν στον ρόλο της πριγκίπισσας Λία κάνουν αναπαράσταση κλασικών σκηνών από τις ταινίες φορώντας ή κρατώντας αξεσουάρ από τα κοστούμια των ηρώων.

Η κυκλοφορία του σποτ συμπίπτει χρονικά με την κυκλοφορία ολόκληρης της συλλογής ταινιών "Star Wars" σε bluray.
"H Lucasfilm συμμετέχει μαζί με το e-Bay και μια υπέροχη ομάδα ηθοποιών στη μάχη της οργάνωσης "Stand Up To Cancer" ενάντια στη νόσο και είμαστε ευγνώμονες.

Με έναν στους δύο άντρες και μία στις τρεις γυναίκες να προσβάλλονται από κάποια μορφή της νόσου στη ζωή τους, ο καρκίνος μας επηρεάζει όλους.
Η αποστολή μας είναι να πείσουμε καθέναν ξεχωριστά να στηρίξει τους επιστήμονες που εργάζονται για την καταπολέμησή του" δήλωσε η συνιδρύτρια της οργάνωσης Σου Σβαρτζ, επισημαίνοντας ότι οι χρήστες του e-Bay θα μπορούν να συμμετάσχουν σε σειρά δημοπρασιών συλλεκτικών αντικειμένων της ταινίας, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στην οργάνωση.
Espresso
Τέσσα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια