Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Όλη η αλήθεια για τους Ράδιο αρβύλα

Δυσαρεστημένους με τον ΑΝΤ1 θέλουν οι φήμες τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.
Αρκετοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι το «μαχαίρι» που έβαλε το κανάλι του Αμαρουσίου στο κοστολόγιο της εκπομπής έκανε τον Κανάκη να σκέφτεται σοβαρά να διακόψει τη συνεργασία τους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το ......

«Ράδιο αρβύλα» να μη βγει φέτος στον αέρα.
Ποια είναι όμως η αλήθεια και τι σκοπεύει να κάνει η θεσσαλονικιώτικη παρέα;

Τα σενάρια που φούντωσαν τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την Espresso, θέλουν τη διεύθυνση του ΑΝΤ1 να έκανε μεγάλες περικοπές στην παραγωγή του «Ράδιο αρβύλα». Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι η εκπομπή είναι παραγωγή της εταιρείας του Αντώνη Κανάκη.Και μπορεί ο παρουσιαστής να έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 αλλά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ρυθμιστής αυτού του συμβολαίου είναι ο ίδιος ο Κανάκης.

Βασικός όρος στη μεταξύ τους συνεργασία είναι ότι τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του δημιουργού της εκπομπής. Γι' αυτό και κάποιοι πιστεύουν ότι οι περικοπές που έγιναν στην εκπομπή δυσαρέστησαν τόσο πολύ τον Κανάκη που να θέλει να αποσύρει την παρέα του από το κανάλι. Τελικά όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική και όλες αυτές οι φήμες για το «Ράδιο αρβύλα» είναι απλώς… ράδιο αρβύλες!
www.gossip247.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια