Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παρλιάρος: ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΠΑΣΤΑ

.
ΥΛΙΚΑ:
600 γρ. κρέμα γάλακτος Arla
100 γρ. σοκοπάστα
2 φύλλα ζελατίνας (10 γρ.)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνας, τα οποία προηγουμένως έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό.
Προσθέτουμε την σoκοπάστα και ομογενοποιούμε πολύ καλά
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει ανακατεύοντας σταδιακά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ατομικά φορμάκια ή σε φόρμα της αρεσκείας μας.
Βάζουμε τα φορμάκια στο ψυγείο τουλάχιστον για 5 ώρες, ώστε να κρυώσουν.
Λίγο πριν σερβίρουμε, ξεφορμάρουμε την κρέμα βουτώντας τη φόρμα μέσα σε ζεστό νερό για λίγα δευτερόλεπτα.
Το γλυκό συνοδεύεται με τη σως από σοκοπάστα.

Για τη σως : Ανακατεύουμε 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 100 γρ. σοκοπάστα.

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Μερίδες: 6

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια