Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η πιο ενοχλητική σταρ του 2011

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRhQkVxmAh6OffpwODhmgMg9vT1a-lLs9nUOsH-adY1U3o5TvJPC5AitLsf
Τα ονόματά τους (και πολλών άλλων) φιγουράρουν κατά κόρον στα ξένα μέσα καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κάνοντας πολλές φορές πρωτοσέλιδα, είτε θετικά είτε αρνητικά.
Ποια, όμως, βγήκε η πιο ενοχλητική διασημότητα για το 2011;.........

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε το περιοδικό Parade, σε συνεργασία με τη Yahoo, στην οποία ψήφισαν περίπου 60.000 Αμερικανοί, η Kim Kardashian βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο ενοχλητικές διασημότητες για το 2011.

Οπουδήποτε κοιτάξεις, φαίνεται πως υπάρχει μια Kardashian. Πιο συγκεκριμένα, η Kim απασχόλησε πολύ τα μέσα με τον παραμυθένιο γάμο της, το ταξίδι του μέλιτος και το reality show της.

Φαίνεται πως όλη αυτή η υπερ-έκθεση τελικά δεν την ωφέλησε, αφού πήρε το 29% των ψήφων.
http://robotceleb.com/wp-content/uploads/2011/05/charlie-sheen.jpg
Στη δεύτερη θέση φιγουράρει ο Charlie Sheen με 27% των ψήφων, τον οποίο αν θυμάστε τον απέλυσαν από το show 'Two and a half Men', όπου πρωταγωνιστούσε, εξαιτίας των προσβλητικών του σχολίων για το δημιουργό της σειράς. Τον άλλοτε πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό της αμερικανικής τηλεόρασης αντικατέστησε ο σύζυγος της Demi Moore, Ashton Kutcher.
http://img2.timeinc.net/people/i/2010/stylewatch/blog/100412/snooki-2-300x400.jpg
Η reality τηλεπερσόνα Snooki βρίσκεται σταθερά στη λίστα, στην τρίτη θέση με 21%, ενώ ακολουθούν η Lindsay Lohan με 16% και ο Donald Trump με 5%.

nooz

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια