Της παραπάνω φορές απλά μαειρεύκω κάτι την νύχτα για να το πάρω την επόμενη μέρα στην δουλειά τζαι έτσι την επόμενη θα φάω το ξαναβρασμένο φαί που έκαμα την προηγούμενη.
Τούτη η κατσαρόλα, slow cooker στα αγγλικά, τελικά μου έγινε πολλά χρήσιμη.
Για παράδειγμα επεθύμησα στιφάδο...τζαι έκαμα!
Στο παρελθόν έχω κάμει απο μπιζέλια με το κρέας, μπάμιες με το κρέας, φασόλια γιαχνί, φασολάκι, beef chilli with beans, κτλ τζαι την επόμενη μέρα τρώεις φρέσκω μαγειρευτό φαί!
Λοιπόν κανεί με τους προλόγους....
Μετά έβαλα το κρέας μέσα στην κατσαρόλα.
Στο ίδιο λάδι έβαλλα τες πατάτες τζαι έδωκα τους ένα γυρώ τζαι μετά έβαλλα τες τζαι τζείνες μέσα στο κρέας.
Στο ίδιο ξανά λάδι έβαλα ενα τεράστιο κρεμμύδι με 1 σκελίδα σκόρδο χοντροκομμένη τζαι ετσιγάρισα τα λίο.
Τζαι μετά έβαλλα τζαι λία μανιταράκι.
Μετά έβαλλα τα τζαι τζείνα μαζί με το κρέας τζαι τες πατάτες.
Έβαλλα άλας τζαι 2 φύλλα δάφνης.
Επίαινε τζαι αρτυσhια νομίζω αλλά εν είχα.
Έβαλλα νερό για να καλύψει το φαί τζαι άναψα το slow cooker.
Σε 7 ώρες με την δική μου ήταν έτοιμο τζαι κατεστημένο.
Το κρέας έλιωνε τόσο ωραία που έφκαινε το κόκκαλο που πάνω του τζαι δεν ήθελες καν μασhέριν για να το κόψεις το κρέας.
Εμένα εν λίο παλιά η slow cooker, αλλά τωρά με $50-60 βρίσκεις δαμέ ωραιότατεσ με τάιμερ τζαι με πολλές ρυθμίσεις!
istomageiremata
0 Σχόλια