Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

10 πράγματα που σκέφτεται εκείνη όταν σας βλέπει γυμνό

Τι σκέφτεται εκείνη όταν είστε γυμνοί;
Θα αναρωτιέται εάν είστε ο τύπος των κλασικών μπόξερ ή των εφαρμοστών εσώρουχων.
Οι γυναίκες καταλαβαίνουν πάρα πολλά για την προσωπικότητά σας -ή το προσπαθούν τουλάχιστον- από τον τύπο και το χρώμα του εσώρουχου που φοράτε. Ήδη το έχει διασκεδάσει προσπαθώντας να μαντέψει ποιος είστε και τι είστε από τον τρόπο που μιλάτε και τη γλώσσα του σώματος. Τι είδος εσώρουχο φοράτε είναι το επόμενο κομμάτι του πάζλ της εκτίμησής της για εσάς. Ότι μάρκα και να είναι, ή τύπος, απλώς φροντίστε να είναι καθαρό! 
Ναι, θα σας ρίξει μια γενική ματιά, αλλά θα θελήσει να σας ρίξει και μία "ειδική" ματιά εκεί κάτω. Τα απρόσμενα αποτελέσματα μίας έρευνας του 2007 από το κεντρο μπιχεβιοριστικής νευρολογίας έδειξαν πως οι γυναίκες ρίχνουν μία πολύ γρήγορη ματιά στα γεννητικά σας όργανα, στην πραγματικότητα πολύ γρηγορότερα απ' ότι κοιτάζετε εσείς εκείνη χαμηλά. Πιστεύεται πως αυτό είναι μία φυσική βιολογική αντίδραση, ειδικά εάν είναι στο αποκορύφωμα του κύκλου γονιμότητά της. Να δείχνετε σίγουρος, ήρεμος και να την αφήσετε να σας κοιτάξει για τα καλά.

Οι γυναίκες δεν είναι από τη φύση τους πολύ επικριτικές και αν και τα μάτια της μπορεί να εντοπίσουν τα κάποια παραπάνω κιλάκια που κουβαλάτε, εάν έχετε αυτοπεποίθηση στην κρεβατοκάμαρα αυτό δεν θα έχει καμία σημασία.
Κατά γενική ομολογία οι γυναίκες εξιτάρονται από τους άντρες που έχουν αυτοπεποίθηση. Θα λάβει τα σωστά μηνύματα από τον τρόπο που κινήστε και μιλάτε, που θα αποδεικνύουν πως αισθάνεστε όμορφα απ' ότι συμβαίνει ανάμεσα στους δυο σας. Αυτά είναι πολύ πιο σημαντικά για εκείνη, από το εάν θα παρατηρήσει μία "σαμπρέλα» γύρω από τη μέση σας.
Ο ιδρώτας ημερών θα είναι σίγουρα απωθητικός για εκείνη και θα της στείλει υποσυνείδητα ένα μήνυμα που θα αφορά την κακή υγιεινή σας και ίσως την ακόμα πιο κακή σας υγεία.

Όμως -και μιλάμε για ένα μεγάλο "όμως"- ο "καθαρός" ιδρώτας είναι γεμάτος από φερομόνες και MHCs (σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε Behaviour Ecology 2003). Είναι το αντρικό άρωμα που οι γυναίκες λατρεύουν και που μπορεί να προκαλέσει σημαντική ερωτική έλξη. Είναι σίγουρο πως δεν χρειάζεται να την συναντήσετε αμέσως μετά το γυμναστήριο, όμως ούτε πρέπει να το παρακάνετε με τα shower gel και τα aftershave. Όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο και προτιμήστε τα πιο "αντρικά" αρώματα που μιμούνται τις φερομόνες.

Καθώς θα γνωρίζει σιγά σιγά το σώμα σας εξερευνώντας τις ερωτογενείς σας ζώνες, θα εκπλαγεί όταν θα ανακαλύψει πως έχετε και απαλά σημεία.
Οι γυναίκες είναι τόσο πολύ συνηθισμένες στην σκληρή αίσθηση των χεριών σας και στα γένια σας που μόλις έχουν βγει, ώστε αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη το να ανακαλύπτει το υπογάστριό σας, το εσωτερικό μέρος των μηρών σας και το γεγονός πως οι καρποί σας είναι απαλοί.
Μπορεί να θελήσει να περάσει ώρα φιλώντας γλυκά αυτές τις ερωτογενείς ζώνες, ειδικά με την δική σας ενθάρρυνση.

Οι γυναίκες είναι καταπληκτικές στο να καταλαβαίνουν την αντρική νευρικότητα, έτσι εάν δεν μιλάμε για τρομερά νεύρα, θα αφήσει μία ανάσα ανακούφισης. Θα αισθανθεί μία γλυκιά συμπάθεια απέναντι στη νευρικότητά σας και θα αναρωτηθεί εάν μπορείτε να καταλάβετε πως αισθάνεται και εκείνη νευρικότητα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα βαθύτερο συναισθηματικό δεσμό πως εσείς και εκείνη είστε ισότιμοι, όταν θέλετε τα πράγματα να προχωρήσουν καλά. Αυτό μπορεί τελικά να καταλήξει και σε ένα καλύτερο σεξουαλικό δέσιμο.

Εάν έχει μόνο νεύρα, ειδικά εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που βρίσκεστε μαζί, όταν θα σας δει γυμνό, μπορεί να αισθανθεί την ανάγκη για ορισμένες μεγάλες, τρυφερές αγκαλιές. Μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε πιο σοβαρές... κινήσεις και σιγουρευτείτε πως τα προκαταρκτικά σας περιλαμβάνουν πολύ τρυφερότητα. Ένας νέος φίλος που στέκεται γυμνός και θέλει να περάσει άμεσα στο γρήγορο σεξ μπορεί να είναι κάτι τρομακτικό για ορισμένες γυναίκες.

Ένα σημείο κλειδί της αρρενωπότητας σας είναι το να γνωρίζετε πως οι ώμοι σας είναι μεγαλύτεροι από τους δικούς της. Αυτοί θα τραβήξουν τη ματιά της ακόμα και εάν νοιώθετε πως δεν είναι ιδιαίτεροι πλατιοί. Οι μεγάλοι ώμοι θα της δώσουν άμεσα την αίσθηση της διαφοράς ανάμεσα στις σωματοδομές σας και κυρίως όταν θα περάσετε στην κρεβατοκάμαρα. Φροντίστε να σας προσέξει καλά καθώς θα βγάζετε το πουκάμισό σας σιγά σιγά και με αυτοπεποίθηση.

Εστιάστε τα μάτια σας επάνω της ενώ την ίδια στιγμή κρατήστε τα φώτα χαμηλά όταν και εάν την αποπλανήσετε. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου απέδειξαν το 2009 πως οι γυναίκες έλκονται από άντρες που έχουν μεγάλες κόρες ματιών.
Υποσυνείδητα θα καταλάβει πως σας έλκει ερωτικά αφού οι διεσταλμένες κόρες είναι μία φυσική αντίδραση όταν βρίσκεις κάποια ελκυστική. Καθώς η θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρα θα ανεβαίνει με τα προκαταρκτικά, θα παρατηρήσει εάν την προσέχετε καλά, κάτι που είναι ελκυστικό έτσι κι αλλιώς, ανεξάρτητα από το μέγεθος που θα έχουν οι κόρες. 'Η εάν αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια, εκείνη θα το θεωρήσει αυτό ως μία έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Καθώς θα είστε και οι δύο γυμνοί, ειδικά εάν αυτό συμβεί στο χώρο σου με εκείνη να γνωρίζει πως η πρώην σου συνήθιζε να περνάει το χρόνο της εκεί, θα θέλει να έχεις μάτια μόνο για εκείνη. Θα αναρωτιέται εάν καθώς είστε οι δυο σας, στην κρεβατοκάμαρά σου, σου φέρνει αναμνήσεις της πρώην σου.
Συγκεντρώσου εντελώς σ' αυτήν, ρώτησε την τι θα της αρέσει και τι μπορείς να κάνεις για να την ευχαριστήσεις και σύντομα θα ξεχάσει τέτοιες αμφιβολίες.

Ορίστε λοιπόν, αυτά σκέφτονται οι γυναίκες όταν σας βλέπουν γυμνούς. Μην αφήσετε καμία από τις ανησυχίες σας για το σώμα σας να μπουν ανάμεσα στην απόλαυση να περάσετε "καυτό" χρόνο μαζί. Να γνωρίζετε καλά πως καθώς προσπαθείτε να την ικανοποιήσετε, όλο λιγότερες σκέψεις για εσάς και το γεγονός πως είστε γυμνός δίπλα της θα περνάνε από το μυαλό της, ενώ θα χαλαρώνει και θα απολαμβάνει που είναι μαζί σας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια