Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μόνες το καλοκαίρι

Νοιώθετε τσαντισμένες όταν βλέπετε τα ζευγαράκια στην παραλία να περπατάνε χεράκι-χεράκι;
Μέγα λάθος!
Γιατί αν είστε ελεύθερες αυτό το καλοκαίρι, μάλλον εκείνα θα πρέπει να ζηλεύουν εσάς.
Δείτε το γιατί!
Όντως, το να είσαι ελεύθερη έχει τα πλεονεκτήματά του - όχι απλά θα σε κάνει να είσαι πιο αδυνατισμένη, αλλά μπορεί να σε κάνει να ζήσεις περισσότερο όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή δεν θα χρειάζεται να τρέχεις δεξιά και αριστερά για να πλύνεις, να καθαρίσεις και να στεγνώσεις τα ρούχα κάποιου άλλου...
Χρειάζεστε και άλλους λόγους;
Έχουμε τους 10 κυριότερους...

Θα ζήσετε περισσότερο!
Εάν είσαι γυναίκα, τα μονόπετρα είναι πάντα ευπρόσδεκτα, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Ωστόσο, αν και αυξάνουν τον χρόνο ζωής των παντρεμένων αντρών, μειώνουν κατά 1,4 έτη περίπου τον αντίστοιχο των γυναικών. Η δυνατότητα που θα έχετε να μιλάτε ελεύθερα στο τηλέφωνο χωρίς καμιά αντρική φωνή να παρεμβάλλεται από πίσω μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Μια έρευνα στην Αυστραλία έδειξε ότι μια καλή συνομιλία με μια φίλη μπορεί να σε κάνει να ζήσεις περισσότερο απ' ο, τι μια συζήτηση με την οικογένειά σου.

Όχι στο ποδόσφαιρο (εκτός και αν θέλετε)!
Η παμπάλαια διαχρονική «μάχη» για το τηλεκοντρόλ δεν υφίσταται εφόσον είστε μόνες σας. Κάτι που αποτελεί επαρκή λόγο για να ανακουφιστείτε καθώς το φετινό καλοκαίρι με το Μουντιάλ θα ήταν πραγματικός εφιάλτης για εσάς! Αν θέλετε να δείτε επαναλήψεις του Sex and the City μπορείτε άνετα να το κάνετε... Και φυσικά όποτε θέλετε να δείτε τα ωραία σώματα των ποδοσφαιριστών πάνω στο γρασίδι, και αυτό θα είναι εφικτό!

Θα είστε πιο fit!
Το τσιμπολόγημα σε δείπνα... αντρικού μεγέθους και η ώρα που περνάτε αγκαλιά με τον δικό σας στον καναπέ αντί να ρίχνετε το τρεξιματάκι σας στον διάδρομο δεν κάνουν καλό στην περιφέρειά σας... Η άνεση που προσφέρει μια σχέση συνήθως μπορεί να προσθέσει μέχρι και 5 κιλά σε κάθε γυναίκα, λένε οι επιστήμονες. Κρίμα δεν είναι;

Κοιμηθείτε με ο,τι μάσκα θέλετε!
Μάσκες προσώπου, μάσκες μαλλιών, μάσκες χεριών - μερικές φορές η περιποίηση του εαυτού σας απαιτεί θυσίες και χρησιμοποίηση προϊόντων ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου. Κάτι που φυσικά εξοργίζει τον άντρα σας... Αν όμως κοιμάστε μόνη σας τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Και θα φοράτε ο, τι θέλετε χωρίς παράπονα και θα είστε πιο δροσερή και ανανεωμένη το πρωί!

Μακριά από πεθερά!
Γονείς... που θα είμαστε χωρίς αυτούς; Πουθενά προφανώς, αλλά χωρίς καμιά αμφιβολία όσο και να τους αγαπάμε μπορούν να μας τρελάνουν μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, το 60% των σχέσεων μεταξύ πεθεράς και κόρης είναι από «άβολη» έως «καταθλιπτική» και από «εγκαταλειμμένη» μέχρι «απλά ανυπόφορη». Επομένως, το να μην έχετε να κάνετε με την μητέρα κανενός είναι από μόνο του ευτυχία!

Όχι σε ενοχλητικές δουλειές του σπιτιού!
Το ρομάντζο δεν έχει φυσικά πεθάνει, αλλά η έννοια της ισότητας μέσα στον γάμο δείχνει μερικές φορές να είναι ξεχασμένη. Και αυτό γιατί μετά την αποδοχή της πρότασης γάμου, αυξάνεται κατά 7 ώρες την εβδομάδα ο χρόνος που σπαταλάει η γυναίκα για δουλειές του σπιτιού...

Πρέπει να ικανοποιήσετε μόνο τον εαυτό σας!
Το να ξέρετε πώς να συμβιβάζεστε και πώς να μην έχετε εγωισμό μέσα σας είναι μια «τέχνη» που ούτως ή άλλως είναι χρήσιμη στη ζωή. Αλλά δεν είναι τέλειο να μπορείτε να κάνετε ο, τι θέλετε, όποτε το θέλετε, χωρίς να πρέπει πάντα να ρωτήσετε κάποιον άλλο; Εννοείται πώς ναι! Επομένως, αν θέλετε μια Κυριακή να αράξετε σπίτι με τις πιτζάμες σας και να μην ασχολείστε με τίποτα άλλο τότε μην το σκεφτείτε κάντε το! Ακόμα και τώρα που είναι καλοκαίρι, δεν θα χρειαστεί να συνεννοηθείτε με κανέναν για το πότε θα φύγετε. Κλείστε απλά ένα δωμάτιο, φτιάξτε την βαλίτσα σας και φύγετε!

Το κρεβάτι είναι όλο δικό σας
Όταν μιλάμε για τον ύπνο σας, τι φαντάζει προτιμότερο; Να είστε μαζί με έναν άντρα που ροχαλίζει, που σας «κλέβει» λίγο απ' τις κουβέρτα όταν κάνει κρύο και που ιδρώνει όταν κάνει ζέστη ή να ξαπλώνετε μόνη σας στις μαξιλάρες σας χωρίς να αγχώνεστε για το αν το απότομο άπλωμα των χεριών σας θα... τραυματίσει κάποιον; Αποφάσεις, αποφάσεις...

Έχεις περισσότερο χρόνο για φίλες!
Το να είστε μόνη σας δεν σημαίνει προς Θεού ότι νοιώθετε μοναξιά. Έχετε τις φίλες σας και περνάτε καλά, την ίδια ώρα που σύμφωνα με έρευνες στην Αμερική θα ζήσετε περισσότερο και ο τραπεζικός σας λογαριασμός θα έχει αυτόματα περισσότερα χρήματα!

Μπορείτε άνετα να φλερτάρετε!
Σκεφτείτε την σκηνή: μέσα στο μπαρ, νοιώθετε πανέμορφες (χάρη φυσικά στα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιείτε άφοβα ακόμα και στον ύπνο σας και στην αδυνατισμένη σας σιλουέτα) και ένας ψηλός μελαχρινός όμορφος κύριος περνάει από μπροστά σας προσφέροντάς σας ένα ποτό. Η ατάκα «συγνώμη, έχω αγόρι» μάλλον θα τον αποθαρρύνει. Το καλοκαίρι είναι μια ευκαιρία για εσάς να φλερτάρετε χωρίς δεσμεύσεις και να περάσετε τέλεια!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια