Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κίνα- παραδέχεται την ύπαρξη στρατού από Hacker

Σε έναν κόσμο που εξαρτάται ολοένα και περισσότερο από το Internet, μία ηλεκτρονική επίθεση μπορεί να είναι εξ' ίσου συντριπτική με μία φυσική (αν όχι περισσότερο).
Δεν μας προξενεί εντύπωση λοιπόν η επίσημη παραδοχή της Κίνας πως διαθέτει στο στρατό της μια μονάδα που αποτελείται από 30 cyber-commando...
Ενώ η συγκεκριμένη μονάδα, που ονομάζεται "Blue Army", σύμφωνα με την Κινεζική κυβέρνηση δημιουργήθηκε για αμυντικούς σκοπούς, για την προστασία του People's Liberation Army (PLA) από ηλεκτρονικές επιθέσεις, η επίσημη παραδοχή της ύπαρξής της σίγουρα αναζωπυρώνει φόβους σε κυβερνήσεις σε όλη την υφήλιο πως τα συστήματα και τα μυστικά τους μπορεί να αποκαλυφθούν από μία συγχρονισμένη Κινεζική ηλεκτρονική επίθεση.
Σύμφωνα με τη συνέντευξη ενός κινέζου πρώην στρατηγού του PLA στους Times, η μονάδα δημιουργήθηκε από ένα εξαιρετικά μεγάλο δείγμα ταλαντούχων ανθρώπων
. "Είναι όπως το Ping Pong", ανέφερε.
"Έχουμε περισσότερους ανθρώπους που παίζουν, έτσι είμαστε πολύ καλοί σε αυτό".
Τα μέλη του Blue Army, που θεωρούνται από τους καλύτερους χάκερ της χώρας, συγκεντρώθηκαν από διάφορα κανάλια, συμπεριλαμβανομένων στρατιωτών του PLA, αξιωματικών, φοιτητών και διαφόρων "μελών της κοινωνίας".
Πάντως, ανεξαρτήτως της αποκάλυψης για την ύπαρξη του Blue Army, πηγές στις εταιρείες ψηφιακής ασφάλειας πιστεύουν πως η πλειοψηφία των ψηφιακών επιθέσεων σε ολόκληρο το Internet προέρχεται από Κινέζους Hacker.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια