Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

H Carrie χρωστάει!

3 τρισεκατομμύρια δολάρια υπολογίζονται τα έξοδα της αγαπημένης τηλεοπτικής ηρωίδας.
Μη μας πείτε ότι κι εσείς δεν είχατε απορήσει ποτέ, πώς κατάφερνε η Carrie Bradshaw να κάνει τη ζωή που έκανε και απλά να δουλεύει ως συγγραφέας/ δημοσιογράφος.
Κάθε της look κόστιζε τουλάχιστον όσο ένα
καλό μηνιάτικο –για να μην πούμε δύο και τρία- και επομένως οι φαν του Sex and the City, σκοπίμως είχαν παραβλέψει αυτή τη λεπτομέρεια, προκειμένου να απολαμβάνουν χωρίς απορίες και άγχη την αγαπημένη τους πρωταγωνίστρια.
 Όμως ήρθε η ώρα που ένα blog αποφάσισε να κάνει κάποιους υπολογισμούς για να δει τι τελικά συνέβαινε στο πορτοφόλι της ξανθιάς fashionistas.
To frenemy.com λοιπόν, υπολόγισε τα έσοδα και τα έξοδα της Carrie (ονόμασε, μάλιστα το συγκεκριμένο post «Carrie Bradshaw math») για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι: «Carrie, πρέπει να έχεις χαζέψει για να πιστεύεις ότι μπορείς να πείσεις το κοινό ότι ζεις με αυτό τον τρόπο από την ηλίθια στήλη σου. Είσαι ψεύτρα».
Μάλιστα όλα αυτά δεν ήταν κριτικές και απωθημένα που απλά βγήκαν στην επιφάνεια, αλλά προέκυψαν από μελέτη και μαθηματικούς υπολογισμούς που κράτησαν για μήνες.
Οι υπεύθυνοι, υπολόγισαν τα πιθανά εισοδήματα και έξοδά της Carrie, συμπεριλαμβανόμενου του ενοικίου, των ταξί, των παπουτσιών, των τραπεζιών στα fancy εστιατόρια του Μανχάταν για να καταλήξει πως όλα αυτά κόστισαν –κρατηθείτε- περίπου ένα τρισεκατομμύριο δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια