Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θεραπευτικοί κρύσταλλοι για κάθε ζώδιο

Γνωρίζετε ότι ο χαλαζίας ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο; Ότι ο μαλαχίτης χαρίζει γονιμότητα και ο αμέθυστος μπορεί να σας εφοδιάσει με αντοχή απέναντι στις επιδράσεις του ποτού; Ανακαλύψτε τις ξεχωριστές μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες κάθε πέτρας και κάθε μετάλλου, που, ανάλογα με το δικό σας ζωδιακό τύπο, μπορεί να χρησιμεύσει στην προστασία σας. Για όποιο λόγο την επιθυμείτε, διαλέξτε το αντίστοιχο φυλακτό, φορέστε το και προφυλαχθείτε!ΚΡΙΟΣ
ΑΙΜΟΣΤΑΤΗΣ: Φοριέται και ως φυλαχτό για να προστατεύεται κάποιος από τις απάτες και από κάθε είδους αναποδιές, ενώ έχει και θεραπευτικές ιδιότητες.
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ: Είναι κρύο σαν τον πάγο και βρίσκεται σε σπηλιές και χαράδρες. Βοηθά τον Κριό που κάνει διανοητική εργασία ή υποφέρει από ιλίγγους.
ΖΑΝΤ: Θεωρείται η αγαπημένη πέτρα των Κινέζων. Ηρεμεί τον Κριό από τα συναισθήματα ζήλιας που τον διακατέχουν και τη βιαιότητα. Προστατεύει τα παιδιά από τις παιδικές ασθένειες.
ΡΟΥΜΠΙΝΙ: Φημίζεται σαν ευεργετική πέτρα, που του δίνει δύναμη και αυξάνει την ενεργητικότητα. Φτιαγμένη από οξείδια αργιλίου και πυριτίου, το ρουμπίνι πιστεύεται ότι τονώνει τους αναιμικούς και προστατεύει την καρδιά. Ακόμα, βοηθά τους ντροπαλούς, είναι δραστικό για τις φλεγμονές, ενώ απωθεί τις δυσκολίες, ευνοεί την αγάπη, το πάθος και δηλώνει αφοσίωση.
ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ: Πέτρα που μοιάζει με την κόρη ματιού των αιλουροειδών. Προστατεύει από την απώλεια και δίνει στον κάτοχό της πλούτη. Βοηθά τον τολμηρό Κριό, ενώ τον προστατεύει από τις ατυχίες.
ΠΥΡΙΤΗΣ Ή ΜΑΡΚΑΣΙΤΗΣ: Μέταλλο που τον προστατεύει, όταν ασχολείται με επικίνδυνες δραστηριότητες και εργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ
ΡΟΥΜΠΙΝΙ: Η ακτινοβολία του δημιουργεί συναισθηματική ισορροπία στον Ταύρο, ο οποίος από την έλλειψή της, πολλές φορές υποφέρει, λόγω της υπερβολικής κτητικής του διάθεσης.
ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ: Συνδέεται με τις ιδιότητες της Αφροδίτης (ομορφιά, τέχνη, αγάπη), ευνοεί τον Ταύρο που έχει προδιάθεση να ασχοληθεί με τα μυστήρια του σύμπαντος, την φιλοσοφία κ.ά. Για τους αρχαίους Αιγυπτίους ήταν το πιο πολύτιμο πετράδι. Στο παρελθόν οι διάφοροι θεραπευτές το χρησιμοποιούσαν ως φάρμακο για τους ημιπληγικούς και όσους υπέφεραν από παθήσεις του αίματος. Θεωρείται πέτρα που βοηθάει και στην αύξηση της αυτοπεποίθησης.
ΙΑΣΠΙΣ (ΠΡΑΣΙΝΟΣ): Προστατεύει από την κακοτυχία και τις στομαχικές διαταραχές.
ΧΡΥΣΟΛΙΤΗΣ: Δημιουργεί αυτοσυγκράτηση από τις ερωτικές επιθυμίες.
ΣΤΑΛΑΚΤΙΤΗΣ: Πέτρα που δημιουργείται από μόνη της μέσα στις υγρές σπηλιές. Φέρνει καλοτυχία και αυτοέλεγχο.
ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ: Δημιουργεί στον Ταύρο την διάθεση ευγένειας (κάτι που του λείπει).
ΠΕΡΙΔΟΤΙΤΗΣ: Πέτρα που εξαιτίας της μαλακιάς αφής της σημαδεύεται εύκολα. Βοηθά στην δύναμη της σκέψης και στην υλοποίηση της.
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ: Φορώντας αυτή την πέτρα ο Ταύρος αποφεύγει τον αλκοολισμό, μια και έχει ροπή σ’ αυτόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΧΑΤΗΣ: Δίνει ηρεμία και νηφάλιο ύπνο.
ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΝΑ: Με ανοιχτό γαλαζοπράσινο χρώμα, η χρησιμότητά της στον Δίδυμο είναι να περιορίζει την ευμεταβλητότητά του, ώστε να καταφέρνει να συντονίζει καλύτερα τις σκέψεις του. Είναι η πέτρα που ανακουφίζει από τον πονόλαιμο, τον πονόδοντο, τους πόνους στο στομάχι, την αεροφαγία, τις παθήσεις των νεφρών. Το νερό μέσα στο οποίο έχει μείνει για μεγάλο διάστημα η ακουαμαρίνα θεωρείται εξαιρετικό κολλύριο για τις φλεγμονές των ματιών.
ΠΕΡΙΔΟΤΙΤΗΣ: Αναπτύσσει την αντοχή και την πνευματικότητα του Διδύμου.
ΣΜΑΡΑΓΔΙ: Καταστέλλει τα σεξουαλικά του πάθη και δημιουργεί πιο σοβαρούς δεσμούς.
ΣΠΙΝΕΛΙΤΗΣ: Βοηθά τον Δίδυμο στην εξισορρόπηση των διαθέσεών του.
ΚΟΡΑΛΛΙ: Πέτρα της θαλάσσας και ακανόνιστου σχήματος, που παρέχει προστασία και εξουδετερώνει τις αρνητικές επιρροές των ζηλοφθόνων.
ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ: Μαύρη πέτρα που βοηθά το Δίδυμο στο να μη διασπάται το ενδιαφέρον του σε πολλές διαφορετικές δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΦΕΓΓΑΡΟΛΙΘΟΣ: Μια από τις πέτρες της Σελήνης που βοηθά τον Καρκίνο να ξεπερνά γρήγορα τις συναισθηματικές του μεταπτώσεις. Φέρνει καλή τύχη.
ΖΙΡΓΚΟΝ: Θεωρείται ότι προσδίδει ευγένεια σε όσους την φορούν και επιβάλλει σεβασμό σε όσους την κατέχουν.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗΣ: Ασυνήθιστη πέτρα που σταθεροποιεί την ευμετάβλητη διάθεσή τους.
ΣΕΛΗΝΙΤΗΣ: Λόγω της γυαλάδας, πήρε το όνομά του από το φως του φεγγαριού. Βοηθά στη διαίσθηση, στην συναισθηματική ισορροπία και τον αυτοέλεγχο.
ΣΕΡΠΑΝΤΙΤΗΣ: Χαρίζει νεότητα και αναρρωτική δύναμη από ασθένειες.
ΑΧΑΤΗΣ ΡΑΒΔΩΤΟΣ: Απομακρύνει τους φόβους του σκοταδιού και χαρίζει γοητεία.

ΛΕΩΝ
ΧΑΛΑΖΙΑΣ: Αυξάνει την θέληση του κατόχου της και διαφυλάττει όποιο περιουσιακό στοιχείο έχει αυτός αποκτήσει. Ήταν η πιο ιερή πέτρα της αρχαιότητας. Σήμερα, χάρη στις θερμικές και ηλεκτρικές του ιδιότητες, χρησιμοποιείται ευρέως στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους μηχανισμούς ρολογιών. Υπάρχει σε γαλάζιο, πράσινο και ροζ χρώμα, σε διαφανή ή καπνισμένη
μορφή. Πιστεύεται ότι θεραπεύει τις πεπτικές διαταραχές, τα κρυολογήματα και τους πονοκεφάλους.
ΟΠΑΛΙΝΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Βοηθά στην εξασφάλιση της επιτυχίας και παράλληλα εκπαιδεύει τον Λέοντα στην τακτική της επιμονής και της μεθοδικότητας.
ΜΑΥΡΟΣ ΟΝΥΧΑΣ: Διαλύει τις φοβίες και τις αμφιβολίες.
ΜΑΛΑΧΙΤΗΣ (ΠΡΑΣΙΝΟΣ): Θεωρείται ευεργετική για τα μικρά παιδιά και τα αποτρέπει από ατυχήματα.
ΤΟΠΑΖΙ: Βοηθά στην όραση και βάζει μέτρο στην λαιμαργία του. Το χρώμα του βοηθά τους ευαίσθητους να αποκτήσουν αυτογνωσία. Καταπολεμά, επίσης, την αϋπνία, την κατάθλιψη, τα νεύρα και ανακουφίζει από τους πόνους των αρθριτικών.
ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ: Βοηθά στην υγεία και στην διατήρηση της αυτοπεποίθησης.
ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΝΑ: Βάζει φρένο στην σπατάλη του πληθωρικού Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ: Ενώ για τον Παρθένο ενεργεί θετικά σε σχέση με τα υλικά αγαθά, σε άτομα άλλων ζωδίων μπορεί να επιδράσει αρνητικά.
ΤΥΡΚΟΥΑΖ: Ευεργετική πέτρα που προστατεύει από ατυχήματα, χρησιμεύει ως φυλαχτό, ενώ αναγνωρίζεται σήμερα διεθνώς ως η πιο γούρικη. Προστατεύει τον κάτοχό της από το κακό μάτι, την αναιμία τις μολύνσεις και του χαρίζει ηρεμία και γαλήνη.
ΑΧΑΤΗΣ: Ενισχύει την πειθώ του λόγου.
ΠΕΡΛΑ: Φανερώνει την αγνότητα του Παρθένου.
ΜΑΡΚΑΣΙΤΗΣ: Βοηθά στην αξιοποίηση των ιδιοτήτων του, όπως η τάξη, η καθαριότητα κ.ά.
ΖΑΦΕΙΡΙ: Γιατρεύει την μελαγχολία και θεωρείται σύμβολο της αλήθειας και της πνευματικής εξέλιξης.

ΖΥΓΟΣ
ΣΜΑΡΑΓΔΙ: Πέτρα που βοηθά στη χαλάρωση του Ζυγού όταν αυτός είναι σε υπερένταση, ενώ θεωρείται η πέτρα της γνώσης, της έμπνευσης και της φρόνησης. Προικισμένο με αναζωογονητικές ιδιότητες, το σμαράγδι ανακουφίζει τους νευρωτικούς και τους επιληπτικούς, διαλύει τις πέτρες στα νεφρά, σταματά την αιμορραγία, επουλώνει τα τραύματα.
ΑΝΘΡΑΚΑΣ: Παρέχει προστασία στον Ζυγό από τις διάφορες περιπέτειες που εμπλέκεται.
ΡΟΥΜΠΙΝΙ: Φέρνει κοντά σε αυτόν που τη φορά ανθρώπους ήρεμους, ευγενείς και συνεργάσιμους.
ΓΥΨΟΣ: Η σύνθεσή του σε μορφή πέτρας δίνει ευκαιρίες στις γυναίκες για να βρουν τον ιδανικό σύζυγο.
ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ: Δημιουργεί στον Ζυγό συναισθήματα αισιοδοξίας, ανθρωπισμού, γενναιοδωρίας και πληρότητας.
ΧΡΥΣΟΛΙΤΗΣ: Χρήσιμος σε σχέση με την υγεία και την διαίσθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ: Επειδή ο Σκορπιός συχνά παρασύρεται από τα πάθη του και την αλαζονεία του με έναν κρύσταλλο θα αναπτύξει έναν καλύτερο τρόπο συμπεριφοράς.
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ: Ως φυλαχτό προστατεύει από τα ατυχήματα.
ΑΣΤΕΡΙΑΣ: Συμβολίζει την πίστη, την ελπίδα και το πεπρωμένο.
ΤΟΠΑΖΙ: Κατευνάζει τα βίαια συναισθήματα του Σκορπιού και αυξάνει την ψυχική του δύναμη.
ΟΠΑΛΙΝΑ: Αποτρέπει τον Σκορπιό από την ματαιοδοξία του.
ΡΟΥΜΠΙΝΙ: Φέρνει προστασία και μειώνει τις αυταπάτες του, αφού διαρκώς νομίζει ότι κάποιος τον επιβουλεύεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΥΑΚΙΝΘΟΣ: Πετράδι που δημιουργεί στον κάτοχο του την ανάγκη της αυτοσυγκράτησης, κάτι που συχνά λείπει από τον Τοξότη, ο οποίος όχι μόνο συχνά χάνει ευκαιρίες, αλλά μπορεί να κάνει πράγματα αυτοκαταστροφικά.
ΤΥΡΚΟΥΑΖ: Σαν φυλακτό έχει προστατευτικές ιδιότητες για την καλή υγεία, τις συναλλαγές και τα ταξίδια.
ΣΜΑΡΑΓΔΙ: Τον προστατεύει από την ευκολοπιστία του.
ΧΑΛΚΙΔΟΝΙΟΣ: Χαρίζει στο ζώδιο προστασία από όσους υποσκάπτουν την κοινωνική και επαγγελματική του εξέλιξη.
ΟΠΑΛΙΝΑ: Για τον Τοξότη η πέτρα αυτή είναι ταυτισμένη με την πίστη στο Θεό και την ελπίδα. Υπάρχει σε πολλές αποχρώσεις και μπορεί να προστατέψει τον κάτοχό της από τις φλεγμονές, έχει όμως την φήμη ότι είναι μια πέτρα φορτισμένη με εκδικητικές τάσεις, που φέρνει ατυχίες και αναποδιές. Το μαύρο οπάλιο θεωρείται πέτρα που χαρίζει δύναμη.
ΖΑΦΕΙΡΙ: Θεωρείται πετράδι των δυνάμεων του εσωτερισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΤΥΡΚΟΥΑΖ: Πέτρα προστατευτική ενάντια στους κινδύνους.
ΓΡΑΝΑΤΗΣ: Τον βοηθά στην επαγγελματική του καταξίωση και αναγνώριση.
ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΙΤΗΣ: Προσφέρει χαλάρωση και χρησιμεύει κατά της αϋπνίας.
ΟΝΥΧΑΣ: Πέτρα αφιερωμένη στον Κρόνο. Με αυτή ο Αιγόκερως έχει την ευκαιρία να εκπληρώνει πιο εύκολα τις επιθυμίες του.
ΑΣΤΕΡΙΑΣ: Χωρίς να μειώνει την φερεγγυότητά του, με τη βοήθεια αυτής της πέτρας ο Αιγόκερως θα νιώθει πιο ανεκτικός και φιλικός με τους ανθρώπους που συνεργάζεται.
ΤΖΕΤ: Είδος σκούρου άνθρακα που βοηθά τον συμφεροντολόγο Αιγόκερο στο να πετυχαίνει τα σχέδιά του αποσπώντας την εύνοια των κατάλληλων ανθρώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΡΑΝΑΤΗΣ: Βοηθά τον Υδροχόο να ανυψώνει εύκολα το ηθικό του, να φιλοσοφεί τις αιτίες των προβλημάτων του και να κάνει σωστούς χειρισμούς.
ΑΣΤΕΡΙΑΣ: Ευεργετική πέτρα για τους Υδροχόους που ερευνούν επιστημονικά θέματα και πράγματα που σχετίζονται με τη σύγχρονη τεχνολογία.
ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΝΑ: Τον βοηθά να διατηρεί την ευφράδεια του λόγου του και την πειστικότητά του.
ΚΑΛΧΙΔΟΝΙΟΣ: Σαν φυλαχτό συντελλεί στην πραγματοποίηση της επιθυμίας του να ευνοούνται μέσα από τα δικά του έργα και σχέδια άλλων.
ΖΑΦΕΙΡΙ: Τον ωθεί σε μεγαλόψυχες σκέψεις και αποτρέπει τις κακές διαθέσεις.
ΔΙΑΜΑΝΤΙ: Πέτρα που της αποδίδονται απεριόριστες θεραπευτικές δυνατότητες. Πιστεύεται ότι εξαγνίζει το σώμα και το πνεύμα, ότι έχει αντιπυρετική, σπασμολυτική δράση και ότι βοηθάει στην καλή όραση. Σαν σκληρή που είναι, θεωρείται ιδανική, για να συντονίσει ό,τι σχετίζεται με διάρκεια και αντοχή. Βοηθά τον Υδροχόο στη λήψη σωστών αποφάσεων και του επιτρέπει να διακρίνει πότε πρέπει να δεχτεί συμβουλές και πότε να ακολουθήσει τη φωνή του ενστίκτου του.

ΙΧΘΥΕΣ
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ: Με αυτόν ο Ιχθύς, μια και ρέπει προς την ακολασία, μπορεί να αναχαιτίσει τα ερωτικά του πάθη. Η πέτρα αυτή έρχεται από τις χώρες της Άπω Ανατολής και είναι μια παραλλαγή του χαλαζία. Το όνομά της δηλώνει και την ιδιότητά της να προφυλάσσει από την μέθη. Όποιος την φορά, φροντίζοντας αυτή να έρχεται σε άμεση επαφή με το σώμα του, προστατεύεται από τις κακές επιδράσεις του αλκοόλ.
ΖΑΦΕΙΡΙ: Τον βοηθά να υλοποιεί τα επίγεια σχέδιά του και να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες.
ΥΑΚΙΝΘΟΣ: Ξεχωριστή πέτρα, που ενισχύει την αυτοπεποίθησή του.
ΜΑΛΑΧΙΤΗΣ: Είναι μια πέτρα πράσινη, που συμβολίζει την γονιμότητα. Ανακουφίζει από τους κολικούς του εντέρου και διευκολύνει το πεπτικό σύστημα. Επίσης, είναι προειδοποιητική των κινδύνων απάτης και δολιότητας.
Λ. Κωνσταντοπούλου houselife

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια