Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κατάφερε να σκαρφαλώσει στο Κιλιμάντζαρο με αναπηρικό του καροτσάκι!

Όταν ήταν αρτιμελής θαύμαζε την Diana Golden που κατάφερε να είναι ανταγωνιστική σε αγώνες ταχύτητας παρά το χαμένο πόδι της που της το είχαν κόψει επειδή είχε καρκίνο.
Η μοίρα όμως έπαιξε το ίδιο παιχνίδι στον Chris Waddell, που ένα ατύχημα στο
σκι τον άφησε παράλυτο από τη μέση και κάτω.
“Δεν το έβαλα κάτω. Η Diana άλλωστε δε τα παράγατε, δε σταματούσε” δήλωσε στην Huffington Post ο αθλητής που τα κατορθώματά του έγιναν ντοκιμαντέρ.
Μερικούς μήνες μετά το ατύχημα ο Chris ξεκίνησε τις προπονήσεις για τους ολυμπιακούς αγώνες. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δέκα ετών κέρδισε συνολικά δώδεκα παραολυμπιακά μετάλλια, συμπεριλαμβανομένων πέντε χρυσών μεταλλίων.
Κατάφερε μετά από ατελείωτες ώρες εκπαίδευσης και προπόνησης να γίνει ο καλύτερος παραπληγικός σκιέρ στη βόρεια Αμερική.
Όλα αυτά όμως ήταν λίγα για τον αθλητή. Ήθελε ακόμα μια πρόκληση, να σκαρφαλώσει στην κορυφή του Κιλιμάντζαρο με το ειδικά διαμορφωμένο καροτσάκι του.
“Σκέφτηκες πότε ότι δεν θα τα καταφέρεις”, τον ρωτούν. “Είχα πάει εκεί για να φτάσω στην κορυφή” απαντά.
Το ντοκιμαντέρ “One Revolution” που προβλήθηκε στο φεστιβάλ της Γενεύης και του Μέμφις αναμένεται να παρουσιαστεί σε όλα τα σχολειά στις Η.Π.Α ώστε να ενθαρρύνει τους νέους να κάνουν το ίδιο.
Να έχουν πίστη στον εαυτό τους…

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια