Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πυροβόλησε το... πλυντήριο αντί για τον άνδρα της!

Τον εν διαστάσει σύζυγό της αποφάσισε να πυροβολήσει μετά από καβγά μια 21χρονη, όμως, η τύχη του χαμογέλασε διάπλατα: βλέπετε, αντί για τον ίδιο, η γυναίκα κατάφερε να σημαδέψει και να πετύχει το πλυντήριο ρούχων!
Το για γέλια και για κλάματα περιστατικό έγινε στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Μετά από μια μακρά περίοδο χωρισμού, το ζευγάρι συναντήθηκε στο σπίτι της κοπέλας για να συζητήσει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.
Έλα, όμως, που οι διαφορές τους αποδείχθηκαν αγεφύρωτες, ενώ η 21χρονη παραδέχθηκε πως είχε εραστή και ο καβγάς «φούντωσε»... Κουβέντα στην κουβέντα, η γυναίκα άρπαξε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί και... όποιον πάρει ο Χάρος!
Σύμφωνα με την κατάθεση του 33χρονου, η εν διαστάσει σύζυγος τον κυνήγησε με ένα τουφέκι AR-15 και άρχισε να τον πυροβολεί. Μία από τις σφαίρες κατέληξε στην ντουλάπα, άλλη στο πλυντήριο ρούχων και μερικές ακόμα στους τοίχους.
Αν και οι αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό, η 21χρονη κρατείται, ενώ σε γραπτή απολογία της φέρεται να αναφέρει: «θα έκανα ό,τι ήταν καλύτερο, αλλά ήμουν μεθυσμένη»!
Tι να πει κανείς; Θεά η κοπελιά... 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια