Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Στέλλα φύγε, κρατάω... μπουλντόζα

Άνδρας από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ κατηγορείται πως σήκωσε με γερανό και πέταξε μερικά μέτρα μακριά το αυτοκίνητο της φιλενάδας του ενώ αυτή ήταν στο τιμόνι.
Ο 41χρονος Μπράιαν Χέρλι συνελήφθη στην πόλη Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης κατηγορούμενος για επίθεση. Κανονικά, η εν λόγω υπόθεση χειροδικίας, μια από τις χιλιάδες που καταγράφονται καθημερινά στις ΗΠΑ, δεν θα είχε γίνει θέμα στις ειδήσεις. Έλα όμως που ο δράστης χτύπησε με όπλο του έναν... γερανό.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φέρεται να επιτέθηκε στην φιλενάδα του με έναν περονοφόρο ανυψωτή (γνωστό και ως κλαρκ), να ανύψωσε το αυτοκίνητό της ενώ αυτή βρισκόταν μέσα και να το έριξε μερικά μέτρα μακριά.
Το ζευγάρι λέγεται πως είχε καυγαδίσει με αφορμή κάποιο οικονομικό ζήτημα λίγα λεπτά νωρίτερα, καθώς η κοπέλα πήγαινε τον 41χρονο στην αποθήκη στην οποία αυτός δουλεύει. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη με αποτέλεσμα αυτός να την χαστουκίσει και εν συνεχεία, να βγει έξω από το αμάξι και να τρέξει να πάρει τον... γερανό.
Η κοπέλα δεν τραυματίστηκε ενώ το αμάξι την γλύτωσε με μερικές εκδορές. Όσο για τον δράστη της επίθεσης, αυτός εντοπίστηκε αρκετές ώρες μετά στο σπίτι του και συνελήφθη.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια