Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι κρύβουν τα συχνα ταξίδια του Λάτσιου στη Θεσσαλονίκη;

Εντύπωση έχουν προκαλέσει τον τελευταίο καιρό τα συχνά ταξίδια του Γιάννη Λάτσιου στη Θεσσαλονίκη.
Το υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 παρά το βαρύ επαγγελματικό του
πρόγραμμα έχει καθιερώσει πλέον τις αποδράσεις στο βορρά και όπως ακούγεται ο προορισμός δεν είναι καθόλου τυχαίος.
Όπως υποστηρίζουν κάποιοι αυτό που τον οδηγεί τακτικά στη συμπρωτεύουσα είναι ο έρωτας του για γνωστή επιχειρηματία της πόλης, η οποία τον έχει γοητεύσει τόσο, που η απόσταση ούτε καν τον αγγίζει.
Μάλιστα ο κ. Λάτσιος για να βρεθεί αυτό το σαββατοκύριακο στο πλευρό της δε δίστασε να προσπεράσει ακόμα και το θέμα του τελικού του Dancing With The Stars και παρά τις υποχρεώσεις του, να μεταβεί από την Παρασκευή στα βόρια και να εμφανιστεί στο στούντιο ΚΑΠΑ, όπου πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα του σόου, στο παραπέντε.
Ωστόσο κανείς δε τους έχει δει δημόσια μαζί αφού ο διευθυντής ψυχαγωγίας του σταθμού ξέρει να διαφυλάσσει άριστα την προσωπική του ζωή.
Αντιθέτως μπροστά στα φλας χρησιμοποιεί ως άλλοθι τα φιλαράκια του Κανάκη και Αρναούτογλου για τους οποίους όπως θέλει ο ίδιος να προβάλει το σκάει συχνά για τη Μακεδονία.
Πάντως όσοι τον συνάντησαν το Σάββατο στη Χαλκιδική στα εγκαίνια του κλαμπ του Κανάκη κάνουν λόγω για μεγάλη ανανέωση και κυρίως για εμφανή ηρεμία που σε αυτή την πολύπλοκη για εκείνον επαγγελματική περίοδο, μόνο ένας ο έρωτας μπορεί να του την προκαλέσει.
Και μπορεί οι κολλητοί του να δικαιολογούν την καλή του διάθεση στο ότι περνούν τέλεια όλοι μαζί, όμως το μυστικό του βρίσκεται στην Αρετσού και σύμφωνα με αυτούς που τον ξέρουν καλά θα αργήσει πολύ να το αποκαλύψει καθώς για να προβεί σε κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος για την εξέλιξη της σχέσης του.
 www.stifora.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια