Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι ξεπεταγμένες του Hollywood

Αγαπάτε να τις μισείτε και κρύβετε τους άντρες σας από αυτές...
Έχετε δίκαιο εν τέλει;
Celebrity τσούλες
Μερικές γυναίκες ντρέπονται να κοιτάξουν τους άντρες στα μάτια. Αυτές οι γυναίκες είναι υπό εξαφάνιση όπως και το κόκκινο ελάφι, γιατί οι περισσότερες όχι απλά δεν έχουν συστολές, αλλά αρπάζουν αυτό που θέλουν με θάρρος και χωρίς καμία ενοχή. Και καλά κάνουν, γιατί δε ο δυναμισμός και η αυτοδιάθεση δεν επηρεάζονται ούτε από την κοινωνική κατακραυγή, ούτε από τραγούδια της Άννας Βίσση που τις στοχοποιούν. Επειδή οι χαρακτηρισμοί δεν απασχολούν ούτε προσβάλλουν αυτούς που τους δέχονται και η πυρά είναι πλασματική, οι γυναίκες αυτές υπάρχουν στο φιλικό περιβάλλον όλων, αλλά και στο Hollywood. Μπορείτε να τις σχολιάσετε όσο θέλετε. Ίσως έχετε και δίκιο, αλλά στο τέλος εκείνες πάντα θα κάνουν ότι θέλουν.

Jenna Jameson
Η πρώην πορνοστάρ που έθεσε νέα στάρνταρ για το επάγγελμα και το πρωκτικό σεξ, μπορεί πλέον να έχει αποσυρθεί, αλλά από την ενεργό δράση και να μην προβάλλει τη σεξουαλική της ζωή, αλλά με τόσα χρόνια εμπειρία και τίτλους στο πορνό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία ακραία έμπειρη γυναίκα.

Angelina Jolie
Η μαμά των αμέτρητων τέκνων και γυναίκα πρότυπο, πριν νοικοκυρευτεί στην αγκαλιά του Brad Pitt γνώρισε εις βάθος τη φύση των αντρών με πολλές σχέσεις που είχε και τη στάση αλλάζω τους άντρες σαν τα πουκάμισα. Εν τέλει παντρεύτηκε τον καλύτερο. Ακούτε κορίτσια;

Dita Von Teese
Η πρώην κοπέλα του Marilyn Manson και πορσελάνινη καλλονή, κερδίζει το τίτλο της ξεπεταγμένης, όχι επειδή εμφανίζεται με τάπες στο στήθος στις perfomance που κάνει, αλλά επειδή είναι μία femme fatale που κάνει τους άντρες της ζωής της να πέφτουν στα πόδια της και να υποκλίνονται σε κάθε επιθυμία της.

Chelsea Handler
Η γνωστή κωμικός που παρουσιάζει το χιουμοριστικό talk show μπορεί να αστειεύεται με τους celebrity καλεσμένους της, αλλά είναι μία αντροτραγανίστρα που αλλάζει συντρόφους πιο συχνά και από brand ζυμαρικών.

Lindsay Lohan
Στην περίπτωση της young στάρλετ που είναι έρμαιο των καταχρήσεων της δεν μιλάμε μόνο για εμπειρίες με άντρες, αλλά και με γυναίκες, δεδομένου ότι η Lindsay είναι ίσως η πιο διάσημη bisexual στον κόσμο που φλερτάρει με ό,τι αναπνέει.

Madonna
Η γυναίκα είδωλο που δε λέει να χαθεί από το προσκήνιο, παντρεύεται, χωρίζει, βρίσκει νεότερους συντρόφους και τους παρατά σε χρόνο dt. Μάλλον βαριέται εύκολα το κορίτσι και πιστεύει ότι οι συχνές εναλλαγές την κρατάνε πάντα νέα. Αυτό σε συνδυασμό με τον πλαστικό της έχει τέλεια αποτελέσματα. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια