Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι είπαν διάσημοι σχεδιαστές για το νυφικό της Catherine Middleton..

 
Σε κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης, ο Karl Lagerfeld σχολίασε: «Είναι πολύ κομψή. Το φόρεμα είναι κλασικό και ταιριάζει πολύ με τη διακόσμηση του Αβαείου του Westminster. Σχεδόν μου θυμίζει τον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ, και γενικώς τους βασιλικούς γάμους της δεκαετίας του ’50. Η αναλογία της ουράς του φορέματος είναι καλή. Η δαντέλα είναι πολύ όμορφη. Μου αρέσει πολύ το βέλο».

Christian Lacroix:
«Μου αρέσει πολύ το φόρεμα, είναι πιο απλό απ’ ότι περίμενα: ένας συνδυασμός των φορεμάτων της Grace Kelly και της βασίλισσας Ελισάβετ το 1956 και το 1947 αντίστοιχα. Λατρεύω το απλό βέλο με την τιάρα της δεκαετίας του ’30, που ανήκε στη βασιλομήτορα, καθώς και τον μετριασμένο όγκο όλου του φορέματος. Είναι πιο όμορφη από ποτέ. Και η κόκκινη στρατιωτική στολή από την Ιρλανδία του πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι υπέροχη».

Hubert de Givenchy: 
«Το νυφικό είναι πολύ απλό και πολύ ωραίο. Το βέλο είναι λίγο επίπεδο αλλά επειδή η νύφη έχει τόσο όμορφο πρόσωπο, της πάει. Είναι πολύ όμορφη». Σχετικά με την επιλογή της Middleton να φορέσει νυφικό του οίκου McQueen, του οποίου ο ιδρυτής αυτοκτόνησε την περασμένη χρονιά, ο De Givenchy είπε: «Είναι πολύ ωραία σκέψη, ένα υπέροχο αφιέρωμα».

Peter Copping του οίκου Nina Ricci:
«Πολύ πιστό στις βασιλικές παραδόσεις, θυμίζει λίγο της βασίλισσας Ελισάβετ-Grace Kelly. Η νύφη φαίνεται ευτυχισμένη, λαμπερή και φυσική».

Donatella Versace:
«Το φόρεμα της Kate ήταν πανέμορφο. Έδειχνε πολύ βασιλική».

Viktor & Rolf:
«Το φόρεμα της Kate έδειχνε λιτά κομψό. Η επιλογή της να αφήσει τα μαλλιά της κάτω ήταν ένα όμορφο και φυσικό στοιχείο, και η τιάρα ήταν εκπληκτική. Έδειχνε όσο χαλαρή γινότανε και πολύ λαμπερή».

Elie Saab: 
«Ήταν ένα πολύ κομψό νυφικό, εκλεπτυσμένο και διακριτικό και σύμφωνο με το στυλ της νύφης. Θα μου άρεσε περισσότερο αν είχε λίγο ακόμα όγκο και πιο μακριά ουρά».

Ann-Sofie Johansson, διευθύντρια σχεδιασμού των H&M: 
«Το φόρεμα της Kate Middleton είναι υπέροχο. Ήταν πανέμορφη σήμερα στον βασιλικό γάμο. Η δαντέλα και τα μακριά μανίκια του φορέματος ήταν χαρακτηριστικά την δεξιοτεχνία και τις ώρες που χρειάστηκαν για τη δημιουργία ενός τέτοιου φορέματος. Το νυφικό ταίριαζε απόλυτα στην Kate MiddletonSarah Burton του οίκου Alexander McQueen στάθηκε σίγουρα αντάξια των προσδοκιών μου. Πιστεύω ακόμα ότι το υπέροχο μπουκέτο θα δημιουργήσει τάση για πολλές μέλλουσες νύφες».

Mark Badgley του οίκου Badgley Mischka:
«Ο James και εγώ ανατριχιάσαμε! Το φόρεμα είναι η προσωποποίηση της τελειότητας, και θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Όλο το look ήταν κλασικό Grace Kelly. Η φούστα είναι θεϊκή. Λατρεύουμε τα μαλλιά της κάτω και το βέλο. Οι αναλογίες ήταν υπέροχες».

Antonio Marras του οίκου Kenzo:
«Η επιλογή της να φορέσει McQueen ήταν άψογη. Οι επιλογές οίκου και ύφους του φορέματος ήταν ένας πανέξυπνος σχεδιασμός edgy μόδας και παράδοσης- και όλα αυτά, με ένα πολύ βρετανικό ύφος. Μπορούσαμε να διακρίνουμε τις αναφορές στην Grace Kelly και στα φορέματα της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά με απλούστερο και πιο σύγχρονο ύφος. Λάτρεψα το ότι άφησε κάτω τα μαλλιά της. Φαινόταν απόλυτα φυσική και ευγενική. Πραγματικά γαλαζοαίματη».
Πηγή: stylista.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια