Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι ηθοποιός!

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πριγκίπισσα Θεοδώρα, επισκέφθηκε το Λος Άντζελες πριν από πολλά χρόνια, όταν θέλησε να δει από κοντά πώς ζούσε τότε ο αδελφός της πρίγκιπας Παύλος.
Έμεινε εκεί για λίγο καιρό και αυτό που έχει να θυμάται είναι πως μέσα σε δύο εβδομάδες έκανε ό,τι δεν είχε κάνει έξι μήνες στο Λονδίνο. Εκτοτε, δύσκολα ανταλλάσσει την Πόλη των Αγγέλων με κάποιο άλλο μόνιμο τόπο διαμονής. Εκτός εάν πρόκειται για την Ελλάδα.
Η Θεοδώρα είναι ηθοποιός και μιλά με ενθουσιασμό για την νέα της ταινία, με τίτλο Crimson Tear, το οποίο χαρακτηρίζει ως το μεγαλύτερο επαγγελματικό της βήμα μέχρι σήμερα. «Είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ βασισμένο στις ζωές πέντε τελειόφοιτων φοιτητών. Μια από τις κοπέλες έχει επαναλαμβανόμενες παραισθήσεις, σε σημείο που δεν μπορεί να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από το όνειρο. Έτσι, όταν ο φίλος της δολοφονείται, δεν μπορεί να καταλάβει εάν το έχει κάνει αυτή ή όχι. Όλο αυτό οδηγεί σε μια τρέλα, γιατί νιώθει ανίκανη να κατανοήσει τι είναι αληθινό και τι βρίσκεται στην σφαίρα της φαντασίας. Δεν πρόκειται για κάποια «γλυκανάλατη» ταινία. Είναι περισσότερο «σκοτεινή».

Η Θεοδώρα είναι το ένα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας. Δεν επαναπαύτηκε σε τίτλους και μετά τις σπουδές υποκριτικής που έκανε, θέλησε να πάρει την ζωή της στα χέρια της. Παρά το ότι ήδη δουλεύει ως ηθοποιός, δεν σταματά να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις στον χώρο της. «Τρεις φορές την εβδομάδα κάνω μάθημα υποκριτικής. Τις ελεύθερες ώρες μου, βλέπω θέατρο ή κάνω πρόβες. Εκτός από αυτά βέβαια, πηγαίνω συνέχεια σε κάστινγκ, οντισιόν, και προσπαθώ γενικότερα να ενημερώνομαι σχετικά. Ωστόσο, λατρεύω την πεζοπορία, και οι δρόμοι του Λος Αντζελες προσφέρονται για αυτό. Περπατάω συνέχεια! Τέλος αγαπάω και την μουσική. Μαζί με τους φίλους μου, πηγαίνουμε σε συναυλίες και σε μουσικά φεστιβάλ».
Τι συμβουλή της έδωσαν οι δικοί της; «Ακόμη και σε αυτό υπήρξα τυχερή, καθώς οι γονείς μου με υποστήριζαν 100%. Μου λένε συχνά: «Το μόνο που θέλουμε είναι να είσαι ευτυχισμένη. Αν είσαι εσύ καλά, θα είμαστε κι εμείς. Ειδικά ο πατέρας μου, ξέρω πως είναι πολύ περήφανος για μένα». Και καταλήγει: «Η αγάπη του πατέρα μου για την Ελλάδα ξεπερνάει οτιδήποτε άλλο. Έχω επισκεφθεί μαζί του πολλά μέρη, αλλά υπάρχουν και τόσα άλλα ακόμα που πραγματικά θα ήθελα κι εγώ να επισκεφθώ. Οι Έλληνες έχουν πάθος μέσα τους και ξέρουν να προσφέρουν». 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια