Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τώρα είμαι νεκρός.... Η τελευταία ανάρτηση


Η τελευταία ανάρτηση ενός μπλόγκερ από τη Βρετανική Κολομβία πριν από το θάνατό του προκάλεσε αισθήματα θλίψης και συμπάθειας σε οκτώ εκατομμύρια αναγνώστες του ιστολογίου του από διάφορες χώρες του κόσμου.
Η οικογένεια του Ντέρεκ Μίλερ, 41 ετών, προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απώλεια, μετά από την άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο για τέσσερα χρόνια, ενώ
το κείμενό του που τιτλοφόρησε "Η Τελευταία Ανάρτηση" στο ιστολόγιό του προκάλεσε αίσθηση σε πολλούς αναγνώστες.
"Τώρα είμαι νεκρός. . . αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση στο ιστολόγιο" έγραψε ο Μίλερ στο (μεταχρονολογημένο) συναισθηματικό αυτό κείμενο.
"Έχω διαπιστώσει πως μπορεί να θρηνώ για ό,τι δεν θα μάθω αλλά δεν μετανιώνω για όσα με έφεραν στο σημείο που βρίσκομαι", ανέφερε. "Ο κόσμος είναι όμορφος, εκπληκτικός , θαυματουργός. Υπάρχουν πάντοτε πράγματα να ανακαλύψεις. Δεν μετανιώνω για τίποτε κι ελπίζω η οικογένειά μου να μπορέσει να πράξει ανάλογα". Αναφέρεται ακόμα "στην αγάπη του για τη σύζυγό του" Έρντρι.
Ο Μίλερ είχε προσελκύσει αρκετούς αναγνώστες στο ιστολόγιό του (http://www.penmachine.com) τα τελευταία δέκα χρόνια. Συγγραφέας και διορθωτής, ο Μίλερ είχε πτυχίο στη θαλάσσια βιολογία, ήταν φωτογράφος κι ειδικός στους υπολογιστές. Αλλά τον τελευταίο καιρό έγραφε κυρίως για την πάλη του με τον καρκίνο.
Ο Μίλερ άρχισε να γράφει την "Τελευταία Ανάρτηση" τον Ιανουάριο κι έκανε μερικές διορθώσεις δύο μέρες πριν το θάνατό του, όπως μετέδωσε το Canadian Press. Κανένας από την οικογένειά του δεν είχε διαβάσει το κείμενο μέχρι την μετά θάνατο δημοσίευσή του από τον καλύτερο του φίλο. Όταν αναρτήθηκε το τελευταίο του κείμενο, το ιστολόγιο του δέχθηκε 6.000 "μοναδικές επισκέψεις" (hits) το λεπτό με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει πρόβλημα ο εξυπηρετητής (server) του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια