Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαρινέλλα-Νατάσα Θεοδωρίδου: «Εκλεισε» η συνεργασία τους

Μια συνεργασία - έκπληξη αναμένεται να σημαδέψει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας τον επόμενο χειμώνα. Και αυτή δεν είναι άλλη από την συνεργασία της Μαρινέλλας με την Νατάσα Θεοδωρίδου.
Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού και η
δημοφιλής ερμηνεύτρια πρόκειται να ενώσουν τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και το οποίο θα παρουσιάζεται στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός. Οι δύο γυναίκες επισφράγισαν το γεγονός σε δείπνο που είχαν στο ξενοδοχείο Hilton.
«Για μένα το Α και το Ω του ελληνικού τραγουδιού είναι η Μαρινέλλα. Την έχω μελετήσει πάρα πολύ και αυτή η στιγμή στην καριέρα μου αποτελεί όνειρο ζωής», δηλώνει η Νατάσα Θεοδωρίδου, πανευτυχής για το γεγονός.
Την συνεργασία επιβεβαίωσε και η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, η οποία μάλιστα αναφέρθηκε στις δηλώσεις της κουμπάρας της ότι έχει μελετήσει την Μαρινέλλα. «Δεν το λέει έτσι απλά για να το πεί. Οσες φορές έχουμε πάει διακοπές μαζί, φορά ακουστικά και ακούει τραγούδια της Μαρινέλλας. Αφού εγώ πολλές φορές κοιμόμουνα και νόμιζα ότι τα άκουγα τα τραγούδια στον ύπνο μου».
 www.star.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια