Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας: Δόθηκε η εκκίνηση για τον Παγκόσμιο Αγώνα ENDURO
Την εκκίνηση του μεγάλου εγχειρήματος για την ΜΟ.ΛΕ.Κ έδωσε το βράδυ της Κυριακής, ο πρόεδρος κ. Σπύρος Μπαούτης παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, του
αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη, του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Δημ. Σακελλαρίου, εκπροσώπων φορέων της πόλης, δεκάδων υποστηρικτών και φίλων...
Στην εκδήλωση ενημέρωσης - τελετής έναρξης, δώθηκαν όλες οι πληροφορίες για την μεγάλη διοργάνωση, ξεκινώντας από τους ανθρώπους που στηρίζουν με τις χορηγίες τους έως και τις διαδρομές και τι θα περιλαμβάνουν αυτές.
Η κα Όλγα Κουτσαλιάρη ( Γραμματειακή υποστήριξη ) διεύθυνε την παρουσίαση η οποία ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου κ. Σπύρου Μπαούτη. Στην συνέχεια ο Σωτήρης Πούλιος, Γραμματεάς και υπεύθυνος αγωνιστικού, έδωσε όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα.
Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Δημ. Σακελλαρίου δήλωσε πως είναι κοντά στους ανθρώπους της ΜΟΛΕΚ καθώς και η Δημοτική Αρχή που βοηθά και θα βοηθήσει όπου μπορεί για να πάνε όλα καλά στον αγώνα.
Στην συνέχεια, ο κ. Σπύρος Μπαούτης κουνώντας την καρό σημαία έδωσε την εκκίνηση της "Παγκόσμιας" προσπάθειας που γίνεται από την Καλαμπάκα και την ΜΟ.ΛΕ.Κ.
Όλα πάνε κάλα για την οργάνωση του αγώνα, μόνο που τα παιδιά της ΜΟ.ΛΕ.Κ δεν έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται από τον δήμο Καλαμπάκας και έτσι κάνουνε υπερ-άνθρωπες προσπάθειες να τα καταφέρουνε... Ένα ΜΠΡΑΒΟ στη Δοιήκηση και στα μέλοι της ΜΟ.ΛΕ.Κ.
 peiratik0

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια