Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

28ος Γύρος της Αθήνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κλειστό για τους οδηγούς θα είναι το πρωί της Κυριακής το κέντρο της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του 28ου Γύρου της Αθήνας.
Ειδικότερα, από
τις 8 το πρωί και έως το τέλος του αγώνα η Τροχαία θα διακόπτει σταδιακά την κυκλοφορία στους δρόμους των τριών διαδρομών του αγώνα και στους κάθετους δρόμους, μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
Οι τρεις διαδρομές είναι:
1η Διαδρομή (8,5 χλμ.): Παναθηναϊκό Στάδιο (Αφετηρία)- Βασ. Κωνσταντίνου – Βασ. Σοφίας (Hilton) – Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) – Πλ. Ομονοίας – Αγ. Κωνσταντίνου – Σωκράτους – Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Αγ. Ασωμάτων – Αποστόλου Παύλου – Διονυσίου Αρεοπαγίτου – Βασ. Αμαλίας – Φιλελλήνων – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).
2η Διαδρομή (2,5 χλμ.): Παναθηναϊκό Στάδιο (Αφετηρία) – Βασ. Κωνσταντίνου – Βασ. Σοφίας (Hilton) – Βασ. Γεωργίου Α΄ – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).
3η Διαδρομή (Ατόμων με Αναπηρία): Πλ. Κολοκοτρώνη (Αφετηρία) – Σταδίου – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί, από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Την ίδια ώρα θα γίνει εκκίνηση για τα ΑΜΕΑ στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Σταδίου και Κολοκοτρώνη). Ο τερματισμός για όλες τις διαδρομές θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος όπου στη συνέχεια θα γίνει συναυλία.
Η μετακίνηση των συμμετεχόντων στον αγώνα θα είναι δωρεάν με όλα τα μέσα μεταφοράς με την επίδειξη του δελτίου συμμετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια