Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιοί κόβονται και ποιοι παραμένουν στον ΑΝΤ1;

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τη νέα σεζόν.
Ο διευθυντής προγράμματος, Γιάννης Λάτσιος, τηρεί σιγή ιχθύος επί του θέματος, καθώς όπως λέει το κανάλι βρίσκεται σε σκέψεις τόσο για την πρωινή ζώνη όσο και
για ολόκληρο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
Αποφεύγοντας ν΄απαντήσει αν «κόβονται» οι «Καραμεροχαριτάτοι» του χρόνου, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι «οι αποφάσεις δεν έχουνε παρθεί ακόμα.
Δεν πρόκειται να σας ανακοινώσω εδώ το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς».
Όσο για το επιτυχημένο Dancing with The Stars και το αν η εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, ο ίδιος δήλωσε «ναι μεν τηρεί όλες τις προϋποθέσεις το χορευτικό show του καναλιού του Αμαρουσίου για να συνεχιστεί, καμία απόφαση όμως δεν έχει ληφθεί ακόμα.
Μια εκπομπή που ο μέσος όρος είναι πάνω από 40% για τέσσερις ώρες, έχουμε κάθε λόγο να την επαναλάβουμε την ερχόμενη σεζόν, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα».
Μάλιστα μιλώντας για την γενικότερη οικονομική κατάσταση τόσο της χώρας όσο και αυτής που επικρατεί στην τηλεόραση, έδωσε μια έμμεση απάντηση για το τι να περιμένουμε από τη νέα σεζόν: «Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές γενικότερα στον χώρο της τηλεόρασης» δήλωσε όλο νόημα.
Τα συμπεράσματα δικά σας!!
www.stifora.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια