Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

«Σεξ και Βατικανό»: Βιβλίο-σκάνδαλο για τους γκέι ιερείς

Για την παράνομη ερωτική ζωή των ομοφυλόφιλων καθολικών ιερέων μιλά ένα βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ιταλία.
Συγγραφέας είναι ο δημοσιογράφος Καρμέλο Αμπάτε και το βιβλίο του έχει τίτλο «Σεξ και Βατικανό, το μυστικό ταξίδι στο βασίλειο των αγνών».
Ο Αμπάτε βασίστηκε σε
ανώνυμες μαρτυρίες και περιέγραψε τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις ανάμεσα σε ιερείς ή λαϊκούς, οι οποίες είναι συχνές.
Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι έχει διεισδύσει με κρυφή κάμερα στους ομοφυλοφιλικούς αυτούς χώρους.
«Ιερείς όλων των εθνικοτήτων μοιράζονται τη ζωή τους στις αίθουσες της Via della Conciliazione (τη λεωφόρο που οδηγεί στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου), καθώς και στη νυχτερινή ζωή των κλαμπ της Ρώμης», δήλωσε σχετικά ο εκδότης του βιβλίου.
Στο βιβλίο περιέχονται επίσης ιστορίες ρομαντικών σχέσεων ιερέων με γυναίκες, από τις οποίες υπάρχουν και παιδιά, σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ αναφέρονται και παράνομες αμβλώσεις.
Ο δημοσιογράφος είχε υπογράψει παλιότερα άρθρο σε ιταλικό περιοδικό με τον τίτλο «Οι τρελές νύχτες των ομοφυλόφιλων ιερέων» και από τότε είχε προσελκύσει την προσοχή.
Το Βατικανό αρνήθηκε να σχολιάσει την επικείμενη κυκλοφορία του βιβλίου.
Στη διάσκεψη των Ιταλών επισκόπων, ένας εκπρόσωπος αρνήθηκε πάντως να «του κάνει διαφήμιση». «Δεν μπορούμε να αντιδρούμε για όλα τα βιβλία που μιλούν άσχημα για την Εκκλησία», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο.
 fonografos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια