Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φαγητό, καθαρό από ραδιενέργεια

Οσο και να σου αρέσει το ιαπωνικό φαγητό, είναι φυσικό να φοβάσαι, μετά την πυρηνική κρίση στην Ιαπωνία, ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά και να βρεθείς εκτεθειμένος στη ραδιενέργεια.
Γι' αυτό και ένα τουλάχιστον καλό εστιατόριο στην Ταϊπέι προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα να ελέγξουν οι ίδιοι την καθαρότητα των προσφερόμενων εδεσμάτων.
Με την είσοδό τους στο εστιατόριο Peony, στο εμπορικό και οικονομικό προάστιο Xinyi της πρωτεύουσας της Ταϊβάν, οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν από το ταμείο την ειδική συσκευή μέτρησης και να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο.
Ο περισσότερος κόσμος άλλωστε δεν γνωρίζει και πολλά πράγματα για τη ραδιενέργεια κι ότι αβλαβείς μικροποσότητες μπορεί να βρίσκονται παντού γύρω μας, με αποτέλεσμα να φοβάται ακόμη περισσότερο.
Την ίδια στιγμή, το βορειοκορεατικό καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ιλ ανακοίνωσε ότι έστειλε βοήθεια μισού εκατομμυρίου δολαρίων στους Βορειοκορεάτες πολίτες της Ιαπωνίας, μετά τον καταστροφικό σεισμό, το τσουνάμι και την πυρηνική κρίση.
Μπορεί λεφτά να μην υπάρχουν για τον βορειοκορεατικό λαό, ο οποίος λιμοκτονεί, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα μεταδίδουν τα νοτιοκορεατικά Μέσα, αλλά η Πιονγιάνγκ φροντίζει τους ξενιτεμένους της.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια