Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Διάσημα από κούνια!

Οι φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν στα περιοδικά, ακόμα και σε εξώφυλλα, πριν ακόμα αυτά αρχίσουν να περπατάνε.
Ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών τους, αυτά τα παιδιά έχουν άποψη για το στιλ και ξέρουν πώς να κάνουν μεγάλα fashion statements στη λιλιπούτεια μόδα.

James Wilke
Ο 7χρονος γιος της Sarah Jessica Parker, James Wilke, έχει φωτογραφηθεί όσο κανένα άλλο στην καθημερινή του διαδρομή από το σπίτι στο σχολείο.
Θεωρείται ένα από τα πιο γλυκά και όμορφα αγοράκια του Hollywood.
Suri Cruise
Η κόρη του Tom Cruise και της Kate Holms, έχει απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα και σχεδόν όλες ήταν για λάθος λόγους.
Η μικρή Suri απαθανατίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το φωτογραφικό φακό με ακριβές τσάντες, τακούνια, μακιγιάζ και γενικά όλα αυτά που δεν πρέπει να έχει ένα πεντάχρονο.
Sean Preston και Jayden James
Εχουν εμπλακεί σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της δεκαετίας χωρίς ακόμα να κλείσουν τους πρώτους 12 μήνες της ζωής τους.
Ο λόγος για τους γιούς της Britney Spears, Sean Preston και Jayden James, που μέχρι πρότινος ήταν το ζήτημα της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγο της διάσημης μαμάς τους.
Honnor Marie
Η Jessica Alba και η κόρη της Honnor Marie είναι αυτοκόλλητες και περνούν μαζί πολύ χρόνο.
Ο φακός τις έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές να βγαίνουν βόλτες στους δρόμους του Beverly Hills οργώνοντας τα μαγαζιά.
Violet Anne
Είναι 6 ετών και είναι η μεγαλύτερη κόρη του Ben Affleck και της Jennifer Garner.
Το το στιλ της Violet Anne θυμίζει μια δεσποινίδα ευγενικής καταγωγής με ατσαλάκωτο pedigree.
Η μικρή πριγκίπισσα Affleck εμφανίζεται πολλές φορές με cool παπουτσάκια σε παιδικές βερσιόν (Ugg μπότες, Hunter γαλότσες και όλα τα σχετικά).
Σήμα-κατατεθέν του στιλ της, τα πάντα ανέμελα ξανθά μαλλιά της.
http://1.bp.blogspot.com/_fKyHFjiwcVI/R5RlJ9LjptI/AAAAAAAAOXk/xnSyBUc6-8w/s400/violet-affleck-orbit.jpg
Lila Grace
Γεννημένη το 2002 η Lila Grace, ο καρπός του έρωτα της Kate Moss με τον Jefferson Hack έχει αρχίσει ήδη να εντυπωσιάζει με το στιλ της.
Συχνά εμφανίζεται ως μικρογραφία της μητέρας της (η οποία μάλιστα έχει δηλώσει ότι η κόρη της είναι «μίνι εγώ!»), ενώ την έχουμε δει και με t-shirt με στάμπα «I love Kate Moss»!
Αγαπημένος της συνδυασμός το κολάν με Ugg μπότες, ενώ από το στιλ της δεν λείπουν και οι πιο καθωσπρέπει βρετανικές πινελιές με τη μορφή ενός γκρι τουίντ ημίπαλτου ή μιας tartan φουστίτσας.
Shiloh
Η εμμονή της μικρής κόρης της Jolie να μοιάζει με αγόρι είναι γνωστή.
Της αρέσει να κόβει τα μαλλιά της κοντά και να ντύνεται μόνο με ανδρικά ρούχα, ούτε καν Unisex. Σύμφωνα με παλιότερες φήμες, ο Brad Pit ξόδεψε περίπου 10.000 δολάρια για να αγοράσει αγορίστικα ρούχα για τη Shiloh, αφού η μικρή απέρριψε τα κοριτσίστικα ρούχα της αδερφής της Zahara.
Πολύ αντράκι η μικρή Shiloh.
Kingston
Ο πεντάχρονος γιός της Gwen Stefani και του Gavin Rossdale, Kingston, διακρίνεται για τους πειραματισμούς και τους έντονους συνδυασμούς, τα ριγέ μπλέιζρ και τη καρό τραγιάσκα, τις αρβύλες και τις σαγιονάρες.
Με λίγα λόγια είναι σχεδόν πρωτοπόρος στο στιλ όσο και η μητέρα του.
Cruz και Romeo Beckham
Εχουν πολλά στιλιστικά credits, όπως και ο μπαμπάς.
Τα δύο καμάρια των Beckham κατορθώνουν κάθε φορά να κλέβουν την παράσταση είτε με ασορτί σύνολα είτε με την ήδη δηλωμένη αδυναμία τους στα γυαλιά ηλίου σε 80s στυλ.
Ο εξάχρονος Cruz εμφανίζεται συχνά με t-shirts με funky στάμπες (συνήθως από το εναλλακτικό brand Local Celebrity), ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι, σε ηλικία μόλις 9 ετών, ο Romeo θα σχεδιάσει ο ίδιος σειρά παιδικών ρούχων.
Willow και Jaden Smith
Τα παιδιά του επιτυχημένου ηθοποιού Will Smith, έχουν απίστευτο στιλ, ποζάρουν και φέρονται σαν αληθινοί επαγγελματίες!
Ίσως να φταίει το γεγονός ότι η μικρή του κόρη Willow έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής και της μουσικής ενώ ο μικρός Jaden στο modelling!
Και να φανταστείτε πως δεν είναι ακόμα, ούτε καν έφηβοι!
protothema.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια